Összkomfortos dühöngő ifjúság a ZUG.zone-ban
Vissza

Összkomfortos dühöngő ifjúság a ZUG.zone-ban

Összkomfort címmel, a budapesti 42. Színház vendégelőadását láthatják az érdeklődők április 21-én, pénteken este 7 órától a kolozsvári ZUG.zone-ban (Traian utca 40-42 szám). John Osborne Dühöngő ifjúság című drámája nyomán készült produkció rendezője Fogarasi Gergely.

Az Összkomfort című előadásuk  egy bonyolult szerelmi négyszögön keresztül járja körül a felnőtté válás drámáját.

„Bántalmazás...ezer módja lehet.Fizikai vagy verbális.Mások ellen, vagy olykor magunkkal szemben is. Mi juttat elegy fiatal, életerős férfit arra a pontra, hogy saját, reménytelennek és igazságtalannak tartotthelyzetéért a hozzá legközelebb álló embereken vegyen bosszút. És mit tehet ilyenkor a környezet? Mit tehetnek azok, akik szeretik?

Összkomfort... az a kényelmi szint, amely záloga a kiegyensúlyozott, elégedett éltetnek. A kisemberi egzisztencia alapja... De lehet-e összkomfortban élni hárman, összezárza egy lepukkant, pesti albérletben? Lehet-e boldogan élni, egzisztencia és kilátások nélkül? Lehet-e érvényesen élni egy társadalomban, ahol épp a fiatal generációnak nincs se tere, se energiája, és igazán kedve se a változtatásra?

Az előadás annak a társadalomnak tesz fel kérdéseket, amiben mi magunk is élünk, ahol mindannyian létre szeretnénk hozni a saját komfortzónánkat”, olvasható az alkotók közleményében.

Szereplők: Kristóf – Fábián Szabolcs; Eszter – Móga Piroska; Máté – Boros Ádám; Zita – Bognár Anita. Slam szöveg: Zebulon Dudora; dalszöveg: Ilyés Lénárd; hangszerelés: Keleti András; díszlettervező: Hankó János; jelmeztervező: Szűcs Petra. 

 


KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Negyven évet ünnepelt a Visszhang kórus
Sportnap Györgyfalván, mert mozogni ...
Halálos áldozata is van a romák elleni ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ