Online követhető sorszámrendszer a felvételin
Vissza

Online követhető sorszámrendszer a felvételin

Országos premierként mától online követhető sorszámmal lehet felvételire iratkozni a Babeş-Bolyai Tudománygyetem (BBTE) Közigazgatás és Üzletviteli karán (FSEGA). Az egyetem közleménye szerint az új rendszer célja a felvételire iratkozók kígyózó sorainak és várakozási idejének csökkentése a tanszék épületének előterében.  – A felvételizők rendelkezésére álló elektronikus rendezőrendszer, amely sorszámot bocsát ki a felvételi díj és tandíj kifizetésére, elsődleges célja a sorban állás felszámolása és a felvételizők hatékonyabb időgazdálkodása. A sorszámokat online nyomon lehet követni – áll a közleményben.  

Răzvan Mustață a FSEGA kar dékánja a valós időben történő online tájékoztatás pozitívumát hangsúlyozta, kiemelve, hogy az egyetem honlapján követhető sorszám és a várakozási idő meghatározása az országban egyedülálló. – Ennek köszönhetően a felvételizőknek nem kell a pénztárnál sorakozva várakozniuk, közben más szórakoztatóbb és kreatívabb tevékenységet is végezhetnek a FSEGA földszintjén található Pályaorientációs és Tanácsadási Központ önkénteseivel, vagy akár a közeli parkba is elsétálhatnak, ahonnan hasznos időn belül visszaérnek a pénztárhoz – magyarázta Mustață.

Mától várják a felvételire iratkozókata BBTE közigazgatási karán, ahol 2300 ingyenes és térítéses helyet pályázhatnak meg a nappali alapképzés szakokon, valamint 780-at a távoktatási alapképzési szakokon. 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Meghalt Friedmann Endre fotóriporter, ...
Stanley Kubrick elveszett forgatókönyve ...
Mátyás, Széchenyi, Emese és Imre a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ