Önkénteseket keresnek a kolozsvári torna EB-re
Vissza

Önkénteseket keresnek a kolozsvári torna EB-re

Önkénteseket keres a torna szakszövetség, az Erdélyi Fiatalok Sportmozgalma Egyesület és a bukaresti Pierre Coubertin barátai az április 19-e és 23-a között Kolozsváron esedékes Torna Európai Bajnokságra. Romániában már hatvan éve nem rendeztek európai tornabajnokságot, így a verseny az év legfontosabb romániai sporteseményének minősül, amelyen 37 országból 295 sportoló vesz részt.

Az önkénteseket azzal csábítják, hogy a bajnokság ideje alatt lehetőségük nyílik együttműködni a sportesemények szervezési szakértőivel, különböző képességek fejlesztésére vagy kiaknázására, miközben a szervezést is elősegítik. 

A jelentkezőknek 16. életévüket betöltött személyeknek kell lenniük, április 14-e és 24-e között legkevesebb öt napon át kell a szervezők rendelkezésére állniuk; kielégítő módon kell beszélniük legalább egy idegen nyelvet; kell érteniük a számítógépkezeléshez, fénykép- és videókészítési, képfeldolgozási készségekkel kell rendelkezniük, mert hírszerkesztés, protokoll területen, tudakozóban, IT részlegen stb. foglalkoztatják őket. Jelentkezni a szakszövetség honlapján (www.romgym.ro) lehet 2017. március 1-ig.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Kolozsvári Innovációs Napok – ...
Tíz évre nő a felnőttek útleveleinek ...
Lezuhant egy helikopter Torda mellett ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • A vígképű lovag – Dávid Gyula ...
  • Erre költik a magyarországi támogatást: ...
  • A második bécsi döntés
  • Próbacikk
  • A kántor feladata: Isten dicsőítése