Nyugtalottó: a március 21-ei, 38 lej értékű pénztárszalagok a nyerők
Vissza

Nyugtalottó: a március 21-ei, 38 lej értékű pénztárszalagok a nyerők

Vasárnap újabb sorsolást tartottak a nyugtalottó keretében, a 2018. március 1–31. közötti pénztárszalagok voltak „versenyben”, és a 2018. március 21-én kibocsátott, 38 lej értékű pénztárszalagok bizonyultak nyerőnek.

Mint ismeretes, ez az jelenti, hogy aki aznap 38 lej és 38,99 lej értékben vásárolt, és megtartotta a kifizetés bizonylatot, akkor legkevesebb 10 ezer lejjel lett gazdagabb.

A húzás eredményei még legalább 30 napig megtekinthetőek a pénzügyminisztérium (www.mfinante.ro), az Országos Adóhatóság – ANAF (www.anaf.ro) és a Román Lottótársaság (www.loto.ro) honlapján.

A nyugtalottó havi nyereményalapja továbbra is egymillió lej, amit legtöbb százfelé lehet osztani, így egy nyertes legalább 10 ezer lejjel lehet gazdagabb. Mint ismeretes, a nyereményt a sorsolást követő naptól, azaz tegnaptól harminc napon át lehet igényelni. A nyertes nyugták tulajdonosainak eredetiben kell benyújtaniuk azt az Országos Adóhatóság (ANAF) területi képviseletén. Mellékelniük kell továbbá a személyi igazolványuk másolatát, illetve egy kérvényt is.

Az adóhatóság illetékesének másolatot kell készítenie a nyugtáról, és egy egyéni számmal kell ellátnia, ugyanis amennyiben a kérések száma meghaladja a százat, második sorsolást is tartanak, ahol az egyéni számok közül sorsolják ki a nyertest.

Amennyiben viszont a jelentkezési határidő leteltéig kevesebb, mint százan jelentkeznek be a nyereményre, akkor az egymillió lejes nyereményalap annyifelé oszlik, ahány jelentkező van. A nyertes szelvényeket megvizsgálja az adócsalás-ellenes főigazgatóság területi képviselete is.

EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

„Hervay olyat tud a világról ...
Fejlődési pályán
Római utcarész, neolitikumi sír az ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ