Nőnapi köszöntő az Operettissimo együttestől
Vissza

Nőnapi köszöntő az Operettissimo együttestől

Rendhagyó online eseménnyel köszönti idén a hölgyeket az Operettissimo együttes: a Bánffy palotából közvetített előadáson a legszebb és legismertebb, hölgyeknek, valamint hölgyekről íródott musical- és operett-részletek csendülnek fel. Az előadáson az Operettissimo együttes művészei mellett díszmeghívottként fellép Rétyi Zsombor és Peti Tamás Ottó énekművész.

Az esemény jegyvásárláshoz kötött, a jegyet az előadás napjáig lehet megvásárolni Romániából az eventim.ro, külföldről az eventim.hu oldalon. A jegyvásárlóknak lehetőségük adódik az egyszerű, csatlakozási jegyen (ára: 35 lej) kívül személyes üzenetet tartalmazó jegyet (ezzel üzenhet a hölgyeknek; személyes üzenetét az operettissimo@gmail.com e-mail címre küldje el 2021. március 4-ig) vagy az együttes további működését segítő támogatói jegyet is vásárolni. Egy jeggyel egy készülékről (okostelefon, tablet, számítógép) lehet belépni a koncertre, de természetesen az egész család követheti az előadást.

Időpont: 2021. március 8., hétfő, 20 óra; az előadás kezdés után bármikor indítható (és szüneteltethető), de csak 4 órán keresztül lesz elérhető.

Az érdeklődők a vásárlás folyamán megadott e-mailen címre kapják meg a jegyet, amely tartalmazza az eseménnyel kapcsolatos információkat, illetve azt a kódot, amellyel csatlakozhat az eseményhez. Ugyanerre az e-mail címre érkezik majd meg az előadás előtt 15–20 perccel a csatlakozáshoz szükséges link, amelyre az előző e-mailben közölt, a vásárláskor kapott kóddal lehet csatlakozni.

Jegyvásárlással és csatlakozással kapcsolatos segítséget a +40-743609942-es telefonszámon,  az operettissimo@gmail.com e-mail címen és az Operettissimo Facebook-oldalán lehet kérni. 

EZ ÉRDEKELHETI
ÉLETMÓD ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Gheorghiţă: jövő héttől mozgó ...
Fogadj örökbe egy új kolozsvári ...
Különleges adatbázist hoztak létre ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ