Nem profi tolvaj lopta el a csendőrnő fegyverét
Vissza

Nem profi tolvaj lopta el a csendőrnő fegyverét

Nem profi tolvajról van szó, a pillanat hatása alatt cselekedett - állítja annak a férfinak az ügyvédje, aki az augusztus 10-ei tüntetésen ellopta a megsérült csendőrnő fegyverét.

Marius Iorga ügyvéd szerint ügyfele megértette a helyzet súlyosságát és visszavonta a bukaresti törvényszékre benyújtott óvását, 30 napos előzetes letartóztatásban marad. 

„Hétfőn elvezettem a bukaresti rendőröket arra a helyre, ahol a pisztolyt elrejtette. A pisztolyban négy töltény volt, a kilőtt két golyó hüvelyeit a helyszínen megtalálták. Ügyfelem tisztában van a tett súlyosságával, együttműködik a hatóságokkal, óvását visszavonta” - nyilatkozta az ügyvéd.

„Világos, hogy a pillanat hatása alatt, nem túl átgondolt módon cselekedett. Nincs priusza, nem egy profi tolvaj. Egy tolvaj így jár el, amikor tudja, hogy egyszerre húsz kamerával filmezik' - érvelt az ügyvéd.

Augusztus 20-án, Petrăchioaia település határában, egy horgásztó mellett a rendőrök megtalálták a megvert csendőrnőtől az augusztus 10-ei tüntetésen ellopott, 7,65 kaliberű Carpaţi típusú pisztolyt. 

 


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Júliusban kezdik a Békási út ...
Rendezvényajánló
Az amerikai filmakadémia kiáll korábbi ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ