Motoros futárok segítségét is lehet kérni
Vissza

Motoros futárok segítségét is lehet kérni

A Voluntar Moto kampány keretében száznál több kolozsvári motorbicikli-tulajdonos fogott össze, hogy segítsen a rászorulók gyógyszer- és élelmiszerellátásában.

Az önkéntes „futárok” ingyen szállítják ki az időseknek és az otthoni elkülönítésben élőknek a kért hiánycikkeket. Az igénylőknek mindössze hívniuk kell a 0364-406517 telefonszámot, ahol az ügyfélszolgálatostól kódot kapnak. A kért termékek kiszállításakor a motorbiciklisnek ezzel igazolja magát, így kizárják a csalás lehetőségét.

Timotei Câmpean, a Voluntar Moto kampány kezdeményezője hangsúlyozta: ebben az időszakban különösen nagy szükség van az önkéntesekre, akik önzetlenül segítenek az időseknek. Dan Craioveanu, motorbicikli-tulajdonos kifejtette: civilben programozó, de úgy gondolja, hogy most segítenie kell azokon, akik sokkal nehezebb helyzetben vannak nála. Tudor Lupaşcu motorbiciklis is úgy véli, most bármilyen segítség jól jön. Hozzátette: ő már online jegyzékek, jelentések összeállításában is segédkezett, most pedig élelmiszert és gyógyszert szállít ki. 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Hatszor többen hívták a ...
Több erdélyi településen járt a medve
„Nem hagyhatjuk, hogy a trianoni trauma ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ