Mega Image, egy másfajta szupermarket
Vissza

Mega Image, egy másfajta szupermarket

A Mega Image a Platinia Bevásárlóközpontban nyitotta meg első kolozsvári üzletét. A „város szívében elhelyezkedő mall” újszerű vásárlási élményt hivatott nyújtani, kezdve az elrendezéstől egészen a vásárlóknak biztosított tanácsadásig - közvetlenül az üzletben, kifejezetten erre a célra betanított személyzet által.

(X)

A Mega Image-ban ezernyi termék fellelhető az élelmiszerektől, ápolószerektől kezdve a háztartási cikkekig szellős, barátságos, a nemzetközi trendek szem előtt tartásával kialakított térben. A vásárlás valóságos élvezetté válik – egy olyan utazássá, amelynek során a világ minden sarkából felfedezhetünk ízeket, illatokat és meséket, mindez segít kulináris ízlésünk kifinomításában, és nap mint nap megihlet.

Csak a Mega Image-nál megtalálható márkák

Ahhoz, hogy a vásárlóknak megbízható, az általuk megkövetelt minőségi standardnak megfelelő termékeket nyújtson, a Mega Image és az Ahold Delhaize csoport (amelynek tagja), több saját márkát fejlesztett ki, melyek lefedik mind a hagyományos helyi és nemzetközi gasztronómiai termékeket, mind pedig az ápolószereket, háztartási cikkeket vagy gyermekcikkeket.

A legkedveltebb Mega Image márka nálunk a Román ízek (Gusturi româneşti). A termékcsoport 2009-ben jelent meg a piacon, és kizárólag a helyi termelőkkel szoros együttműködésben előállított termékeket kínál. Ezek minőségileg elismertek, betartják az adott régióra jellemző hagyományos recepteket, és mindannyiunkban nosztalgiát ébresztenek.

Az aktív személyeknek, akik nem érnek rá főzőcskézni, viszont szeretnének főtt ételeket fogyasztani, figyelmébe ajánljuk a MEGA APETIT saját márkát. Házias ízek, könnyen szállítható csomagolás, legyen szó édes vagy savanyított levesekről, vagy pedig salátákról, főételekről és desszertekről. A Mega Apetit by Chefs választék közkedvelt főszakácsok, mint Joseph Hadad és Alex Iacob, remekműveit foglalja magába.

A Le Boucher gourmet hústermékek romániai farmokról vagy elismerten minőségi húst termelő és feldolgozó országokból származnak. Minden Mega Image üzletben kedvelik ezeket, és reméljük, hogy Kolozsváron is sikerük lesz!

A napi szükségleteket kielégítő termékek terén a 365 választékot ajánljuk. Jó minőség elérhető áron élelmiszereknél, ápolószereknél vagy háztartási cikkeknél.

A Delhaize választékban belga és nemzetközi ihletet sugalló termékek fedezhetők fel, a fokhagymás kenyérkockáktól a krémsajtokon át a tésztaszószokig, kekszekig és édességekig.

Mivel a Mega Image nem csak minőségi élelmiszereket nyújt, találhatunk itt saját márkás, nem élelmiszer jellegű termékeket is. A CARE termékpaletta személyes higiéniai cikkeket és háztartási cikkeket tartalmaz elérhető áron.

És mivel a különleges és minőségi termékek mindig helyet kapnak a Mega Image-nál, a Platinia Bevásárlóközpontban helyi termékek széles választékát lelhetjük fel. Több mint tíz helyi zöldség- és gyümölcstermelő, köztük a Cooperativa Lunca Someşului Mic, friss szezonális termékeket fog szolgáltatni a Mega Image árukínálatában. Emellett a helyi termelők közül a két legismertebb, a hústermékeket gyártó Moldovan – Carmangeria Sânnicoară és a kenyér- és pékárut előállító PaneMar csatlakozott a Mega Image-hoz, és itt egy különleges termékválasztékot fognak nyújtani.

 


EZ ÉRDEKELHETI
GAZDASÁG ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Kolozsvár: öt új koronavírusost vettek ...
Bezárkózva
Virtuális életünk valós bajai

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ