Mától lehet feliratkozni az igazgatói versenyvizsgára
Vissza

Mától lehet feliratkozni az igazgatói versenyvizsgára

Szerdától kezdődően lehet feliratkozni az iskolaigazgatói és aligazgatói tisztségek elfoglalására meghirdetett versenyvizsgára – olvasható a tanügyminisztérium sajtóközleményében, amelyet az Agerpres hírügynökség idéz.

A feliratkozás a https://concursdirectori.edu.ro online felületen zajlik.

Ez az egyik első lépés az állami tanügyi intézmények menedzsmentjének digitalizálása és hatékonnyá tétele felé – olvasható a dokumentumban.

Az érdeklődőknek szeptember 26-án éjfélig kell az online platformon bejelentkezniük és (digitális formátumban) feltölteniük a feliratkozáshoz szükséges iratokat a nap bármely órájában.

A felhasználói fiókot egyszerűen, egy e-mail cím megadásával lehet létrehozni, és a hozzáférési utasításokat elküldik erre a címre. Miután bejelentkezett a platformra, a jelölt hozzáférhet a „Regisztráció” űrlaphoz, ahol kitölti a kért adatokat. A pályázat elfogadásáról vagy elutasításáról e-mailben értesítik a jelentkezőt - derül még ki a közleményből.

Ha a jelentkezését elfogadták, a pályázó beléphet a „dosszié” részbe, ahol fel kell töltenie a kért dokumentumokat. A regisztrációs időszak végéig (szeptember 26., 23:59) hozzáadhat, törölhet és módosíthat a digitális iratcsomóban, amennyiben nem nyomja meg a „Küldés” gombot.

A beküldött dossziékat szeptember 27-29-én mérik fel a bizottságok, a kiértékelésről október 7-éig értesülnek a pályázók.

Az írásbeli vizsgát 2021. október 15-én tartják.

Az eredményeket október 20-án hirdetik ki, ezt követően az interjúkra november 15-e és december 8-a között kerül sor.

A pályázóknak legalább 7-est kell elérniük mind az írásbeli, mind a szóbeli vizsgán.

A végleges eredményeket december 17-én hirdetik ki, a kinevezésekre 2022. január 10-től, a 2021-2022-es tanév második félévének kezdetétől kerül sor.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Ingyenes vetítésen látható a colectiv a ...
Dragnea egy új párt színeiben térne ...
Kopjafát avattak az ékes énekek ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • VIDEÓINTERJÚ – Tasnádi Szilárd: ...
  • Tízezrek untoldoztak hétvégén ...
  • Egy báró szobra
  • VIDEÓINTERJÚ – Hogyan ...
  • JZSUK: évkezdés tükre előtt állva