Marozsán bekerült a FIFPro álomcsapatába
Vissza

Marozsán bekerült a FIFPro álomcsapatába

Marozsán Dzsenifer, a német válogatott magyar származású labdarúgója (a képen) is bekerült a játékosok szakszervezetének (FIFPro) női álomcsapatába.

A csütörtökön, a nemzetközi nőnapon nyilvánosságra hozott csapatban az Olympique Lyon támadó középpályása mellett ott van a tavaly az európai szövetség (UEFA) által az év legjobbjának megválasztott holland Lieke Martens és a brazil Marta is.

„Különleges érzés, hogy a játékostársak beszavaztak a legjobbak közé. Lyonba szerződésem segített, hogy még jobb labdarúgóvá váljak” – nyilatkozta a Budapesten született, kettős állampolgár Marozsán.

A legtöbb szavazatot, 1251-et Martens kapta.

Romániából ketten kaptak nevezést az 55 fős szűkített keretbe, Andreea Părăluţă (Atletico Madrid) kapus és Laura Rus (Sassuolo) csatár.

A FIFPro női álomcsapata:

Kapus: Hedvig Lindahl (svéd, Chelsea FC). Hátvédek: Lucy Bronze (angol, Olympique Lyon), Nilla Fischer (svéd, VfL Wolfsburg), Wendie Renard (francia, Lyon), Irene Paredes (spanyol, Paris Saint-Germain). Középpályások: Camille Abily (francia, Lyon), Marozsán Dzsenifer (német, Lyon), Marta (brazil, Orlando Pride). Csatárok: Pernille Harder (dán, Wolfsburg), Lieke Martens (holland, FC Barcelona), Alex Morgan (amerikai, Orlando Pride).

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Egy ukrán nacionalista weboldalra ...
Részvételre és lelkiismeret szerinti ...
Nagy erejű tornádó söpört végig Kanada ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ