Marozsán bekerült a FIFPro álomcsapatába
Vissza

Marozsán bekerült a FIFPro álomcsapatába

Marozsán Dzsenifer, a német válogatott magyar származású labdarúgója (a képen) is bekerült a játékosok szakszervezetének (FIFPro) női álomcsapatába.

A csütörtökön, a nemzetközi nőnapon nyilvánosságra hozott csapatban az Olympique Lyon támadó középpályása mellett ott van a tavaly az európai szövetség (UEFA) által az év legjobbjának megválasztott holland Lieke Martens és a brazil Marta is.

„Különleges érzés, hogy a játékostársak beszavaztak a legjobbak közé. Lyonba szerződésem segített, hogy még jobb labdarúgóvá váljak” – nyilatkozta a Budapesten született, kettős állampolgár Marozsán.

A legtöbb szavazatot, 1251-et Martens kapta.

Romániából ketten kaptak nevezést az 55 fős szűkített keretbe, Andreea Părăluţă (Atletico Madrid) kapus és Laura Rus (Sassuolo) csatár.

A FIFPro női álomcsapata:

Kapus: Hedvig Lindahl (svéd, Chelsea FC). Hátvédek: Lucy Bronze (angol, Olympique Lyon), Nilla Fischer (svéd, VfL Wolfsburg), Wendie Renard (francia, Lyon), Irene Paredes (spanyol, Paris Saint-Germain). Középpályások: Camille Abily (francia, Lyon), Marozsán Dzsenifer (német, Lyon), Marta (brazil, Orlando Pride). Csatárok: Pernille Harder (dán, Wolfsburg), Lieke Martens (holland, FC Barcelona), Alex Morgan (amerikai, Orlando Pride).

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Három év börtönre ítélték Michael ...
Átadták a Radnót és Nyárádtő közötti ...
Kelemen: RMDSZ-voksokkal sem ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ