Marosvásárhelyi római katolikus iskola – az újraindításának következő lépései
Vissza

Marosvásárhelyi római katolikus iskola – az újraindításának következő lépései

A csütörtöki miniszteri rendeletet követően, amely szerint a marosvásárhelyi római katolikus teológiai líceum idén szeptembertől ismét elkezdheti tevékenységét, a következőkről tájékoztatja a közvéleményt, elsősorban a szülőket, diákokat és tanárokat az RMDSZ:

„A miniszteri rendelet kibocsátása után a következő időszakban igazgatót, ideiglenes vezetőtanácsot kell kinevezni, akik majd jóváhagyják a diákok átiratkozását és a tanév zökkenőmentes előkészítését koordinálják.

A fentebb említett adminisztratív lépéseket követően a diákok átiratkozásának menetéről az iskola honlapján, a www.rakoczi.ro oldalon találnak majd naprakész információkat és útbaigazítást az érintettek. Az iskolával kapcsolatos további információkról pedig az RMDSZ, az egyház képviselői, illetve a kinevezett igazgató tájékoztatja majd a közvéleményt.

A Szövetség és a katolikus egyház képviselői köszönik a hitet és a kitartását a szülőknek, diákoknak, tanároknak és minden aggódó magyar embernek. Tisztelettel arra kérjük közösségünk tagjait, hogy türelemmel kövessék tovább az ügy fejleményeit” – áll a szövetség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

 

 

 


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Tișe elégedetlen a hóeltakarító cégekkel
Hetedik alkalommal adott át Erdélyi ...
Rendezvényajánló

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Tanügyminiszter: lehessen megbuktatni ...
  • Még nincs vége
  • Lehullt a vakolat az Első Magyar ...
  • Új vezetősége van az RMDSZ kolozsvári ...
  • Futóverseny