Lezuhant egy helikopter Torda mellett (FRISSÍTVE)
Vissza

Lezuhant egy helikopter Torda mellett (FRISSÍTVE)

FRISSÍTÉS/Kivizsgálásra kórházba szállították a Torda mellett lezuhant helikopter egyik pilótáját, sérülése nem életveszélyes – tájékoztatott Andrei Biriş, a Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője. Az idézett forrás szerint a helikopter a mezőt öntözte, amikor lezuhant.  A mentőegység a helyszínen kivizsgálta őket, ezt követően döntött úgy, hogy egyiküket kórházba utalja. 

Kisméretű, mezőgazdasági tevékenységekre használatos helikopter zuhant le ma délelőtt Torda közelében – számol be az esetről a Kolozs megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) Facebook-oldala.

A bejegyzés szerint az esetről a 112-es sürgősségi számon értesítették a hatóságokat; a helyszínre egy tűzoltókocsit, több sérült ellátására képes rohammentőt és egy mentőautót vezéneyeltek ki.

A helikopterben a baleset pillanatában ketten voltak, mindketten saját lábukon jöttek ki a roncsok közül. A mentőegységek megvizsgálták őket, de csak egyiküket szállították kórházba további kivizsgálás végett – sérülései korántsem életveszélyesek.

A baleset okait egyelőre nem lehet tudni.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

A németek több mint fele továbbra is ...
Ecaterina Andronescu: Dragnea, egy ...
Rekordszámú program a Kolozsvári Magyar ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Nagyobb, mint Trója, avagy az őskor és ...
  • Az irgalmatlan hiány
  • Csád, ahol a szinte semmit is ...
  • Centenáriumi kedvcsináló
  • Korkedvezmény, özvegyi nyugdíj a ...