Lezuhant egy helikopter Torda mellett (FRISSÍTVE)
Vissza

Lezuhant egy helikopter Torda mellett (FRISSÍTVE)

FRISSÍTÉS/Kivizsgálásra kórházba szállították a Torda mellett lezuhant helikopter egyik pilótáját, sérülése nem életveszélyes – tájékoztatott Andrei Biriş, a Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője. Az idézett forrás szerint a helikopter a mezőt öntözte, amikor lezuhant.  A mentőegység a helyszínen kivizsgálta őket, ezt követően döntött úgy, hogy egyiküket kórházba utalja. 

Kisméretű, mezőgazdasági tevékenységekre használatos helikopter zuhant le ma délelőtt Torda közelében – számol be az esetről a Kolozs megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) Facebook-oldala.

A bejegyzés szerint az esetről a 112-es sürgősségi számon értesítették a hatóságokat; a helyszínre egy tűzoltókocsit, több sérült ellátására képes rohammentőt és egy mentőautót vezéneyeltek ki.

A helikopterben a baleset pillanatában ketten voltak, mindketten saját lábukon jöttek ki a roncsok közül. A mentőegységek megvizsgálták őket, de csak egyiküket szállították kórházba további kivizsgálás végett – sérülései korántsem életveszélyesek.

A baleset okait egyelőre nem lehet tudni.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Biztonsági öv nélküli vezetésért ...
Kelemen Hunor: a román EU-elnökség fő ...
Cioloș: el kell kerülni az enklávék ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Visszahelyeznék a Sissi-szobor ...
  • Még nincs vége
  • „Ahogyan élek, az a hazám”
  • Kutyából szalonna
  • Szépen hangzó szavak mellett jó ...