Közel harminc prefektust váltottak le
Vissza

Közel harminc prefektust váltottak le

Leváltotta a kormány a prefektusokat közel harminc megyében, továbbá több alprefektust is menesztett tisztségéből – jelentette be a miniszterelnöki kancellária vezetője.

Ionel Dancă szerint kormányhatározattal menesztették tisztségéből az Argeş, Bákó, Bihar, Beszterce-Naszód, Botoşani, Brassó, Brăila, Buzău, Kolozs, Konstanca, Kovászna, Galac, Giurgiu, Hunyad, Iaşi, Máramaros, Maros, Neamţ, Olt, Prahova, Szatmár, Szeben, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Ialomiţa megye, valamint Bukarest prefektusát.

Megszűnt a megbízatása továbbá a Fehér, a Bákó, a Beszterce-Naszód, a Botoşani, a Dolj, a Gorj, a Giurgiu, a Iaşi, a Suceava, a Teleorman, a Temes és a Vaslui megyei alprefektusnak is.

A kormány ugyanakkor jóváhagyta a következő prefektusi kinevezéseket: Nicolae Albu (Fehér megye), Stoian Gheorghe (Arad), Alexandru-Liviu Miroşeanu (Bákó), Stelian-Nechita Dolha (Beszterce-Naszód), Alexandru-Valentin Colbu (Botoşani), Ioan-Gabriel Avramescu (Galac), Aneta Matei (Giurgiu), Vasilică Potecă (Hunyad), Marian Grigoraş (Iaşi), Lazăr George (Neamţ), Liviu Dumitraşcu (Teleorman), Mircea Gologan (Vaslui ) és Gheorghiţa Berbece (Vrancea) – közölte az Agerpres hírügynökség.


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

VIDEÓINTERJÚ - Tofán Zsolt: nem tudom, ...
Miniszter: több mint hatezerrel nőtt a ...
Öt felnőtt és két gyermek vesztette életét egy autóbalesetben

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ