Koronavírus - Pénteken további 104 új esetet jelentettek
Vissza

Koronavírus - Pénteken további 104 új esetet jelentettek

A legutóbbi tájékoztatás óta 104 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, több mint 26 ezer teszt eredményének feldolgozása nyomán - közölte pénteken a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

Az elmúlt 24 órában Bukarestből jelentették a legtöbb új koronavírusos esetet, 13-at. Ilfov megyében 11, Szatmár megyében 9, Temes és Iaşi megyében 7-7 esetet regisztráltak. Tizenhat megyében egyetlen új megbetegedést sem jegyeztek. Az összes megye és a főváros is zöld zónás, lakosságarányosan Ilfov megyében a legmagasabb a fertőzöttségi ráta, 0,08 ezrelék.

Kolozs megyében 4 új esetet jeleztek az elmúlt 24 órában 983 teszt elvégzését követően. A megyében a fertőzöttségi arány 0,06 ezrelék. Kolozsváron 0,07 ezrelék.

Az elmúlt 24 órában egyetlen koronavírussal diagnosztizált személy haláláról érkezett jelentés. Ezen kívül regisztráltak még egy halálesetet, amely júniusban történt Neamţ megyében, de csak most került be az adatbázisba. Ezzel 34.266-ra emelkedett a koronavírussal összefüggésbe hozható halálesetek száma Romániában.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

TŰZ A TETAROM 1-NÉL, A TÖRÖKVÁGÁSNÁL
Alacsony az átoltottság, nehéz behozni ...
Kezdődhet októbertől a vakcinalottó

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • VIDEÓINTERJÚ – Tasnádi Szilárd: ...
  • Egy báró szobra
  • VIDEÓINTERJÚ – Hogyan ...
  • Több mint egy tucat település vörös ...
  • Toleranciagyakorlás