Kolozsvár: pisztollyal fenyegetett meg egy nőt két álarcos férfit
Vissza

Kolozsvár: pisztollyal fenyegetett meg egy nőt két álarcos férfit

Elkapták a rendőrök kedd este azt a két álarcos férfit, akik pisztollyal fenyegettek meg egy nőt a forgalomban. Az egyikük vélhetően kábítószer hatása alatt volt.

A Kolozs megyei rendőrség tájékoztatása szerint kedd este egy nő jelentette be, hogy a Honvéd/Dorobanților úton, autóvezetés közben, pisztollyal fenyegette meg két férfi egy másik személygépkosiból, mindketten álarcot viseltek.

„A bejelentés nyomán riasztották a terepen levő összes egységet, és ellenőrzés indult a két személy azonosítása érdekében. Rövid időn belül a közlekedési rendőrök a Mikó/Clinicilor és a Hegyvölgy/Piezișă utcák kereszteződésében megtalálták a járművet, amivel a két személy közlekedhetett” – közölte a rendőrség.

A rendőrök kis idő múlva megtalálták a két férfit is, egy 27 és egy 31 éves szászfenesi, illetve járai fiatalt. A rendőrök megtalálták náluk a pisztolyt – egy nem halálos fegyverről van szó –, egy álarcot és más javakat, amelyeket lefoglaltak (borítóképünk).

 „Az egyik férfit 24 órára őrizetbe vették, fenyegetés bűnténye miatt indul ellene eljárás. Ami a másik férfit illeti, aki a személygépkocsit vezethette, fennáll a gyanú, hogy pszichoaktív szereket fogyasztott, a rendőrség felszereltségébe tartozó gép pozitív eredményt mutatott ki. Vért vettek tőle, hogy megállapítást nyerjen, fogyasztott vagy sem tiltott anyagokat” – áll a Kolozs megyei rendőrség közleményében.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Harminc százalékkal esett vissza a ...
Forma–1, Magyar Nagydíj: ...
Hol vagy ember?

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ