Kolozs megyei PSD: Dragneának nem kell lemondania
Vissza

Kolozs megyei PSD: Dragneának nem kell lemondania

A Szociáldemokrata Párt (PSD) Kolozs megyei szervezetének vezetősége arra kéri az országos végrehajtó bizottság tagjait, hogy az alakulaton belül és az alapszabálynak megfelelően rendezzék a nézeteltéréseket. Azt mondják, Liviu Dragnea pártelnöknek nem kell lemondania.

A nagyobbik kormánypárt Kolozs megyei szervezete a megyei állandó bizottsági ülést követően kiadott közleménye feltétel nélküli támogatásáról biztosította a PSD–ALDE-kormányt és a kormányprogramot.

„A PSD Kolozs megyei szervezetének állandó bizottsága a következő döntéseket egyhangúlag hozta meg: feltétel nélkül támogatja a PSD–ALDE-kormányt és a kormányprogramot, felkéri az országos végrehajtó bizottság tagjait, hogy az alakulaton belül és az alapszabálynak megfelelően rendezzék a nézeteltéréseket.  Liviu Dragnea pártelnöknek nem kell lemondania” – áll az idézett dokumentumban.

Az állásfoglalás azt követően született, hogy a nyilvánosságra került a PSD-n belüli elégedetlenek levele, amelyről hetek óta beszélnek. Ez 19 pontot tartalmaz, az elsőben Liviu Dragnea lemondását kérik a PSD és a képviselőház elnöki tisztségéből. A levelet hárman írták alá: Gabriela Firea, Paul Stănescu és Adrian Țuțuianu.

EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Román nacionalisták közel százfős ...
Boc: továbbra is támogatjuk a város ...
Miből lett az élet?

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ