Kiraboltak, majd 150 méteren húztak az autó után egy vietnami fiatalt Nagyváradon
Vissza

Kiraboltak, majd 150 méteren húztak az autó után egy vietnami fiatalt Nagyváradon

150 méteren húztak az autó után egy 24 éves vietnami állampolgárt a nagyváradi Borsi úton. A külföldinek két férfi ellopta a telefonját, majd autójukkal elhajtottak, miközben a sértett a kocsiajtóba kapaszkodott – írja a Mediafax.

A 112-es hívószámon értesült a váradi rendőrség arról, hogy a város egyik főútján két férfi ellopta egy 24 éves vietnami fiatalember telefonját, majd amikor a sértett ellenkezni próbált, és belekapaszkodott az autó jobb oldali ajtajába, a sofőr gázt adott, és mintegy 150 méteren húzta maga után áldozatát.

Az autót összeroncsolódva és üresen találták meg a rendőrök a város körgyűrűjén, később pedig a közelben elkapták a sofőrt is, egy 26 éves nagyváradi férfit, akinek nem volt jogosítványa, és nem volt hajlandó alkoholtesztnek alávetni magát. A rendőrök az autóban megtalálták a lopottként bejelentett telefont. Elfogták és a rendőrségre vitték az autó másik utasát is, egy szintén 26 éves váradi férfit.

A megyei rendőrség szerint a 24 éves vietnami állampolgár megsérült, és 10 napos orvosi ellátásra szorul.

A két támadót 24 órára őrizetbe, amjd 30 napra előzetesbe vették minősített rablásért, jogosítvány nélküli autóvezetésért, illetve az alkoholszint megállapítását célzó tesztek visszautasításáért.


EZ ÉRDEKELHETI
HŰHA ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Tanuljunk gamerszlenget, hogy ...
Iohannis: nem szándékozunk lezárni az ...
Elhunyt az argentinok legendája, Diego ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Pozitív emberek pozitív teszttel, ...
  • Országos jelentőségű lelet ...
  • Frankenstein-horror
  • Elhunyt Angi István zeneesztéta
  • Hosszú járvány lesz: 3 év kell a ...