Kigyulladt a Kolozsvárról Bécsbe tartó vonat mozdonya
Vissza

Kigyulladt a Kolozsvárról Bécsbe tartó vonat mozdonya

Kigyulladt csütörtök reggel a Kolozsvár - Bécs vonat mozdonya, rögtön azt követően, hogy a szerelvény elindult a kolozsvári állomásról. Az utasokat leszállították a vagonokból, senki nem sérült meg, tájékoztatott a Kolozs Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU).

„Két tűzoltóautót és egy SMURD-csapatot rendeltek ki a vasúthoz, a kolozsvári Törökvágás utca közelébe, ahol kigyulladt egy személyvonat mozdonya. A hívás 7 óra 40 perc körül érkezett, az első információkból úgy tűnik, hogy a Kolozsvár - Bécs személyszállító vonatról van szó. Az utasokat leszállították a vagonokból, amelyeket leválasztottak a mozdonyról. A helyszínre kiszálló tűzoltók csak azt követően tudtak nekilátni a munkának, miután a vasutas társaság áramtalanította a felsővezetéket és földelést készített. Senki nem sérült meg, a lángokat sikerült eloltani” - tájékoztatott az ISU.

A szemtanúk szerint a vagonokat egy másik mozdonnyal visszavitték a kolozsvári vasútállomásra. Egyelőre nem ismertek a tűz keletkezésének okai.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Kanye West bejelentette, hogy indul az ...
Koronavírusos Kolozs megye prefektusa ...
Figyelmeztetés: 12 kilométeres ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ