Keresik az év Kárpát-medencei családorvosát
Vissza

Keresik az év Kárpát-medencei családorvosát

Évek óta ítéli oda és osztja ki az Év családorvosa címet és díjat a majd 50 éves Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete, amelyben fővédnökei, védnökei, partnerei és támogatói segítik a szakmai és civil társadalom soraiból határon innen és túl. Erdélyből az Erdélyi Múzeum Egyesület Orvosi szakosztálya kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy népszerűsítse a díjat, illetve, hogy küldöttet jelöljön a kuratóriumba.

Az év családorvosa cím,  előbb csak a Magyarország területén élő és tevékenykedő családorvosokat  célozta meg, de  kiterjesztették és már évek óta Az év családorvosa a Kárpát-medencében címet viseli. Túlmutatva Magyarország jelenlegi határain, célja közössé téve a családorvosi értékrendet hidat, bizalmat építeni, kiemelni a hétköznapokból és példát mutatni.

Tehát jelölje ön is kedvelt családorvosát és praxisát! Keresse föl és küldje el a http://evcsaladorvosa.hu/index.php/hu/ oldal szerkesztőinek a saját történetét! Jelölhet magánszemély, civil szervezet, önkormányzat, egyházi közösség. Így a magyar Országos Alapellátási Intézet sikerrel jutalmazhatja a legkiválóbb orvos és nővér teljesítményeket. A pályázat keretében a neves közéleti szereplőkből álló zsűri és a látogatók, vagyis az önök szavazatai alapján választják ki azokat az orvosokat, akiknek odaítélik az Az év praxisa a Kárpát-medencében! díjat.


EZ ÉRDEKELHETI
ÉLETMÓD ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

A németek több mint fele továbbra is ...
Ecaterina Andronescu: Dragnea, egy ...
Rekordszámú program a Kolozsvári Magyar ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Nagyobb, mint Trója, avagy az őskor és ...
  • Az irgalmatlan hiány
  • Csád, ahol a szinte semmit is ...
  • Centenáriumi kedvcsináló
  • Korkedvezmény, özvegyi nyugdíj a ...