Keresik az év Kárpát-medencei családorvosát
Vissza

Keresik az év Kárpát-medencei családorvosát

Évek óta ítéli oda és osztja ki az Év családorvosa címet és díjat a majd 50 éves Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete, amelyben fővédnökei, védnökei, partnerei és támogatói segítik a szakmai és civil társadalom soraiból határon innen és túl. Erdélyből az Erdélyi Múzeum Egyesület Orvosi szakosztálya kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy népszerűsítse a díjat, illetve, hogy küldöttet jelöljön a kuratóriumba.

Az év családorvosa cím,  előbb csak a Magyarország területén élő és tevékenykedő családorvosokat  célozta meg, de  kiterjesztették és már évek óta Az év családorvosa a Kárpát-medencében címet viseli. Túlmutatva Magyarország jelenlegi határain, célja közössé téve a családorvosi értékrendet hidat, bizalmat építeni, kiemelni a hétköznapokból és példát mutatni.

Tehát jelölje ön is kedvelt családorvosát és praxisát! Keresse föl és küldje el a http://evcsaladorvosa.hu/index.php/hu/ oldal szerkesztőinek a saját történetét! Jelölhet magánszemély, civil szervezet, önkormányzat, egyházi közösség. Így a magyar Országos Alapellátási Intézet sikerrel jutalmazhatja a legkiválóbb orvos és nővér teljesítményeket. A pályázat keretében a neves közéleti szereplőkből álló zsűri és a látogatók, vagyis az önök szavazatai alapján választják ki azokat az orvosokat, akiknek odaítélik az Az év praxisa a Kárpát-medencében! díjat.


EZ ÉRDEKELHETI
ÉLETMÓD ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Biztonsági öv nélküli vezetésért ...
Kelemen Hunor: a román EU-elnökség fő ...
Cioloș: el kell kerülni az enklávék ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Visszahelyeznék a Sissi-szobor ...
  • Még nincs vége
  • „Ahogyan élek, az a hazám”
  • Szépen hangzó szavak mellett jó ...
  • Kutyából szalonna