Képzőművészeti pályázatot hirdetnek diákoknak
Vissza

Képzőművészeti pályázatot hirdetnek diákoknak

Adventi várakozás/Jézus születése címmel hirdet pályázatot 4-15 évesek számára az Apáczai-líceum Aranyecset Tehetségműhelye, az Erdélyi Magyar Művészpedagógusok Egyesülete (EMME), valamint az Apáczai Galéria.

A megmérettetés első szakaszában minden résztvevő legfeljebb három – otthon vagy az adott tanintézményben elkészített, a felhívásban  megjelölt  témához kapcsolódó, bármilyen technikában kivitelezett alkotással vehet részt. A pályamunkákat december 17-ig juttathatják el az Apáczai-líceum címére (Liceul Teoretic Apáczai Csere János, 400079 Cluj Napoca, str. I. C. Brătianu/Király utca 26.), leadhatják továbbá Székely Géza és Vizi Katalin szaktanároknál vagy a portán, hétfőtől szombatig 9 és 20 óra között.

A második szakaszt december 17-én, szombaton délelőtt 10 órától tartják az iskola fizika-laboratóriumában. Ekkor a résztvevők (a magukkal hozott rajzeszközökkel) megjeleníthetik a karácsonyi készülődéssel kapcsolatos élményeiket, illetve Jézus születésének különböző mozzanatait.

A két versenyszakasz alkotásait szakemberekből álló zsűri értékeli és díjazza, a szervezők pedig kiállítást szerveznek. Kérik, hogy a munkákat lehetőleg papírkeretbe (paszpartuba) helyezzék és feliratozzák (név, osztály, iskola, elérhetőség, az alkotás címe). További információk telefonon (0264-597251, 0745113396) és e-mailen (csszgeza@yahoo.com) igényelhetők.

EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Johannis bejelentette, hogy ismét indul ...
Idegek játéka
Kolozsvári Pride – Andreas ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ