Kedvező árak a dezméri piacon
Vissza

Kedvező árak a dezméri piacon

A nyári gyümölcs- és zöldségszezonban is várja vásárlóit a térség legnagyobb nagykereskedelmi élelmiszerpiaca, a dezméri Angro Transilvania. – Arra biztatom a kolozsváriakat, hogy válasszák a dezméri piacot, mert ott vannak a legkisebb árak, minőségi és friss termékek egyenesen a termelőktől. A változatos termékkínálat és a higiéniai előírások szigorú betartásának garanciája teszi ezt a nagybani piacot az agromarketing jó gyakorlatának példájává – fogalmazott Alin Tişe, a Kolozs Megyei Tanács elnöke.

Az érdeklődők megközelíthetik a piacot saját személygépkocsijukkal, amelyek számára parkolót alakítottak ki, vagy közszállítási járművel, a 8L-es autóbusszal. A dezméri piac a következő árakkal várja vásárlóit: 2,20 lej/kg a paradicsom, 1,30lej/kg az uborka, 1,50 lej/kg a murok, 3 lej/kg a zöldpaszuly, 2 lej/kg a vinetta, 0,80 lej/kg a krumpli, 0,70 lej/kg a görögdinnye, 1 lej/kg a cukkini, 0,90 lej/kg a káposzta.

A termelőket és kereskedőket illetően az Agro Transilvania a lehetőségek széles skáláját kínálja a termük értékesítésére elérhető áron: 4600 négyzetméteres vásárcsarnokot hűtő- és fagyasztókamrával, az agro-élelmiszerek tárolására alkalmas raktárhelyiséggel, korszerű (mosásra, sepregetésre, szétválogatásra, súlymérésre, zöldségfőzésre, jégkásakészítésre alkalmas) berendezésekkel, elvárásoknak megfelelő eladási helyiséggel, őrzött parkolóval, internet, telefon és fax hozzáféréssel ellátott irodahelyiségekkel, megfigyelőrendszerrel. 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Porcelánboltban
Szilágy megye: végzetes előzés négy ...
Szombaton kezdődik a Csíkszeredai ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Telesulis pedagógusokat díjaztak ...
  • Kolozsi Levendula Napok: a lényeg az ...
  • Összeomlott a Bay-kastély Ördögkúton
  • Ne vigy minket a kísértésbe!
  • Megvezetés