Johannis infrastrukturális fejlesztésekről egyeztetett a kormányfővel
Vissza

Johannis infrastrukturális fejlesztésekről egyeztetett a kormányfővel

Ma Klaus Johannis államfő és Mihai Tudose miniszterelnök a Ford cég rendezvénye előtt a Krajovát az ország többi részével összekötő infrastruktúráról egyeztetett. A kormányfő azt ígérte, napokon belül elindulnak a munkálatokra szóló közbeszerzési eljárások.

„Fontos a minőségi infrastruktúra biztosítása a régiók közötti nagy különbségek csökkentése érdekében. A közlekedési infrastruktúra bármelyik kormány legelső prioritása kell hogy legyen. Örülök, hogy itt van most a miniszterelnök, a miniszterek, a tárgyalásokat megelőzően beszéltünk erről a témáról, és megkaptuk a szükséges ígéreteket” – nyilatkozta Klaus Johannis államfő a Ford vállalat legújabb modelljének, az EcoSportnak a bemutatóján.

Mihai Tudose miniszterelnök kijelentette: pár napon belül az infrastrukturális beruházások első kézzelfogható hatásai is láthatóak lesznek.

„Infrastruktúráról beszéltünk. Elmondtam a vállalat képviselőinek, és elmondom önöknek is. Nem csak a vállalat, hanem egész Románia számára fejlesztjük az infrastruktúrát. Ma elmondhatjuk, hogy a Krajovát az ország többi részével összekötő infrastruktúra már nemcsak ígéretek szintjén létezik, hanem ütemtervben is. Ezen a héten vagy a jövő héten odaítélésre kerülnek a munkálatok. Ez Románia vállalása volt” – mondta Krajován Mihai Tudose.

EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Megerősítette tisztségében a PSD ...
Bűnvádi eljárás indult a a csendőrség ...
Sporthírek röviden

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ