Járőröző rendőrök ütöttek el egy úton fekvő férfit (FEJLEMÉNNYEL)
Vissza

Járőröző rendőrök ütöttek el egy úton fekvő férfit (FEJLEMÉNNYEL)

Járőröző rendőrautó ütött el egy úton fekvő férfit a 17-es jelzésű, Besztercét Suceavával összekötő úton, Borgótiha településen. A rendőrök fenntartásokkal nyilatkoznak az áldozat állapotáról, mivel többszörös sérüléseket szenvedett.

A Beszterce-Naszód megyei rendőrség illetékesei szerint a borgótihai rendőrös egyik rendőre csütörtök reggel, szolgálati autójával ütötte el a férfit, aki az úttesten feküdt, sötét színű ruhát viselt, mezítláb volt, és semmiféle irat nem volt nála. Sem a sofőr, sem a mellette ülő kollégája nem vette észre.

Crina Sîrb, a Beszterce-Naszód megyei rendőrség szóvivője elmondta, a súlyosan sérült férfit a besztercei sürgősségi kórházba szállították, de még nem azonosították.

„A segélyhívás helyszínén egy 50-60 éves páciest találtunk, súlyos koponya-, mellkasi, hasi sérülésekkel, nem lélegzett, nem vert a szíve. Sikerült újjáéleszteni, intubálni, mesterségesen lélegeztetni. A sürgősségre szállítottak további kivizsgálásokra, az orvosok fenntartásokkal kezelik túlélési esélyei” – nyilatkozta dr. Gheorge Muhti, a besztercei SMURD ügyeletes orvosa.

A rendőrt alkoholtesztnek vetették alá, az eredmény negatív volt.

A rendőrség nyomozást indított, és próbálják azonosítani az áldozatot.

*************

FEJLEMÉNY:

Elhunyt a kórházban a Beszterce-Naszód megyei Borgótihán járőröző rendőrautó által elgázolt férfi.

Dr. Mihaiela Mastan, a besztercei sürgősségi kórház szóvivője elmondta, a többszörös sérülések miatt, az áldozat rövid idővel kórházba szállítását követően életét vesztette.

A rendőröknek időközben sikerült azonosítaniuk az áldozatot, borgótihai lakos.

A férfi a 17-es jelzésű, Besztercét Suceavával összekötő úton, Borgótiha településen az úttesten feküdt, sötét színű ruhát viselt, mezítláb volt, és semmiféle irat nem volt nála. amikor a rendőrautó elgázolta. Sem a sofőr, sem a mellette ülő kollégája nem vette észre.

A rendőrt alkoholtesztnek vetették alá, az eredmény negatív volt; immár 20 éve dolgozik a rendőrségnél.

 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Vb-2018, D-csoport, 2. forduló: Az ...
VIDEÓK, FOTÓRIPORT – Sátrat ...
Pincéket árasztott el, fát döntött ki a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ