Integration Run: Minden kilométer számít!
Vissza

Integration Run: Minden kilométer számít!

A kolozsvári, sérült felnőttek önálló életvitelének támogatásáért, közösségi életbe való beilleszkedésük elősegítéséért tevékenykedő Providenţa – Gondviselés – Fürsorge Egyesület számára gyűjt adományokat a Dennver Integration Run jótékonysági kampánya, amely a leszaladt kilométerek száma függvényében támogatja a civil szervezet munkáját.

Nem kell mást tenni, mint egy jó ügyért szaladni 2020. április 5-ig, ezt követően pedig fényképet közzétenni a Facebook-oldalon a megtett útvonalról, amelyből kiderül a leszaladt kilométerek száma.

4000 leszaladt km 7 ezer lej, 5000 km 8,5 ezer lej, 6000 km 10 ezer lej támogatást jelent a Gondviselés Egyesület számára. Emellett a legtöbb kilométert lefutót 500 lejes vásárlási utalvánnyal jutalmazzák.

Mindenki annyit szalad a kampány ideje alatt, amennyit jónak lát vagy tud, a kilométerek száma összeadódik. December közepéig 7 ember csatlakozott a Dennver-es kollégákon kívül, és a kilométereket összeadva kb. 420 km-nél tartanak.

A kampányhoz a személyes Facebook-oldalakon keresztül lehet csatlakozni, de szükséges sportkövető applikáció (Strava, Endomondo, Runtastic, stb.) letöltése is, amellyel könnyen nyomon követhető a megtett kilométerek száma. A futást dokumentáló térkép lementését követően lehetőség van annak megosztására. A Facebook-oldalon való közzététel kiválasztása után a bejegyzésnél fel kell tüntetni a #dennverintegrationrun#runfordisabledpeople,  #joinourcause kulcsszavakat.

A kulcsszavak alapján tudják követni, hogy ki csatlakozott, és ki hány kilométert szaladt a Gondviselés Egyesület támogatásáért. Ez az információ mindenki számára nyilvános, a kulcsszavak alapján bárki rákereshet.

Fontos, hogy a kezdeményezéshez csatlakozók kedveljék (likeolják) a Dennver Facebook-oldalát, mert így a kampány ideje alatt követhetőbbek lesznek a bejegyzéseik, amelyeket tovább oszthatnak a személyes oldalukon, hogy az ismeretségi körükhöz is eljusson.

További információk olvashatók a https://bit.ly/2Opx5Gg linken.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Camerimage-díj – Tizenkét film ...
Elmaradhatnak a félévi dolgozatok
Tanulópénz

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ