Hol vásárolhatunk halottak napi kellékeket Kolozsváron?
Vissza

Hol vásárolhatunk halottak napi kellékeket Kolozsváron?

A Kolozsvári Polgármesteri Hivatal idén 431 standot jelölt ki, ahol virágokat és gyertyákat vásárolhatunk halottak napjára.

Október 26 és november 1-je között az alábbi engedélyezett helyszíneken szerezhetjük be a halottak napi kellékeket: a Monostor negyedi temető bejáratánál 66 standnál; a Dónát negyedi Miraslau utcában 20 standnál; a Magyar/1989. December 21-e utca 133-135. szám alatti 70 standnál; a Györgyfalvi negyedi Hermész piacon, a Monostor negyedi Flora piacon és a Hajnal negyedi piac mindegyikén 10-10 standnál; a volt Pata/Titulescu utca 165. szám alatti CTP-megállóban 20 standnál, a Dâmboviţei–T.Vlăduţiu utca kereszteződésénél 10 standnál; a Fenesi út 75. szám környékén 15 standnál, a volt Billa üzletház előtt 10 standnál, a Monostor utca 91. szám alatti CTP-megállóban 20 standnál; a Gh. Asachi/Bánk bán utcában 10 standnál; a Csillagvizsgáló/Observatorului utca végén található CTP-megállóban 10 standnál; a Szamosfalvi/A. Vlaicu utcában található CTP-megálló környékén 10 standnál; a györgyfalvi negyedi Unirii utcai CTP-végállomásnál 20 standnál; a Gyár/Fabricii utcai Kaufland üzlet környékén 20 standnál; a belvárosi Apáczai Csere János/Arges utcai CTP-megálló melletti járdán 40 standnál; a Fogoly utcának az Egyetem utcához közeli oldalán pedig 60 standnál lehet beszerezni a virágokat, gyertyákat. 

A standok kiutalása a kérések benyújtása alapján, időrendi sorrendben történik. Az árusoknak minden, általuk elfoglalt négyzetméternyi helyért napi 1,56 lejt kell fizetniük, egy-egy árus pedig legkevesebb 2 négyzetméteres területen adhatja el portékáját. Tilos más jellegű termékeket árulni, amennyiben valakit tetten érnek, pénzbírsággal sújtják. 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Ridley Scott Lady Gagával készíti el a ...
Kozma István olimpiai bajnok birkózó 50 ...
Rendőrségi eljárás indult a mai reptéri ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ