Hol vásárolhatunk halottak napi kellékeket Kolozsváron?
Vissza

Hol vásárolhatunk halottak napi kellékeket Kolozsváron?

A Kolozsvári Polgármesteri Hivatal idén 431 standot jelölt ki, ahol virágokat és gyertyákat vásárolhatunk halottak napjára.

Október 26 és november 1-je között az alábbi engedélyezett helyszíneken szerezhetjük be a halottak napi kellékeket: a Monostor negyedi temető bejáratánál 66 standnál; a Dónát negyedi Miraslau utcában 20 standnál; a Magyar/1989. December 21-e utca 133-135. szám alatti 70 standnál; a Györgyfalvi negyedi Hermész piacon, a Monostor negyedi Flora piacon és a Hajnal negyedi piac mindegyikén 10-10 standnál; a volt Pata/Titulescu utca 165. szám alatti CTP-megállóban 20 standnál, a Dâmboviţei–T.Vlăduţiu utca kereszteződésénél 10 standnál; a Fenesi út 75. szám környékén 15 standnál, a volt Billa üzletház előtt 10 standnál, a Monostor utca 91. szám alatti CTP-megállóban 20 standnál; a Gh. Asachi/Bánk bán utcában 10 standnál; a Csillagvizsgáló/Observatorului utca végén található CTP-megállóban 10 standnál; a Szamosfalvi/A. Vlaicu utcában található CTP-megálló környékén 10 standnál; a györgyfalvi negyedi Unirii utcai CTP-végállomásnál 20 standnál; a Gyár/Fabricii utcai Kaufland üzlet környékén 20 standnál; a belvárosi Apáczai Csere János/Arges utcai CTP-megálló melletti járdán 40 standnál; a Fogoly utcának az Egyetem utcához közeli oldalán pedig 60 standnál lehet beszerezni a virágokat, gyertyákat. 

A standok kiutalása a kérések benyújtása alapján, időrendi sorrendben történik. Az árusoknak minden, általuk elfoglalt négyzetméternyi helyért napi 1,56 lejt kell fizetniük, egy-egy árus pedig legkevesebb 2 négyzetméteres területen adhatja el portékáját. Tilos más jellegű termékeket árulni, amennyiben valakit tetten érnek, pénzbírsággal sújtják. 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Tiltakoznak az 5G hálózat bevezetése ...
Lucian Boia díjának súlya
Kolozsvári civileket toboroznak a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ