Hol lehet átvenni az élelmiszerjegyeket?
Vissza

Hol lehet átvenni az élelmiszerjegyeket?

December 3 és 21 között vehetők át az élelmiszerjegyek, amelyeket a kolozsvári önkormányzat Szociális és Egészségügyi Igazgatósága oszt szét rászorulóknak. Minden kedvezményezettet postai úton értesítenek az értékjegyek átvételének körülményeiről és helyszínéről.

A kedvezményezettek 100 lej értékben 10 darab élelmiszerjegyre jogosultak, ezeket személyazonossági igazolvány felmutatásával válthatják ki. Azok, akik nem tudják személyesen átvenni az élelmiszerjegyeket, felhatalmazhatnak erre valakit. A felhatalmazott a saját és a kedvezményezett személyazonossági igazolványa felmutatásával veheti át az értékjegyeket.

Az élelmiszerjegyek a Monostor negyedi nyugdíjasklubnál (Bölöni Farkas Sándor/Arinilor utca, 11.), a Mărăşti negyedi nyugdíjasklubnál (Szamosfalvi/Aurel Vlaicu út 3A.), a Horea úti nyugdíjasklubnál (Nagy/Horea út 108.), a Dónát negyedi nyugdíjasklubnál ( Rákóczi/Eremia Grigorescu út 132), a Hajnal negyedi nyugdíjasklubnál (Kert/Louis Pasteur utca 77.), és a Szamosfalvi negyedi nyugdíjasklubnál (Szamosfalvi út/Traian Vuia utca 41.) vehetők át hétfőtől szerdáig 08.30 és 15.30 óra között, csütörtökön 08.30 és 16.30 óra között és pénteken 08.30 és 14 óra között. A Györgyfalvi negyedi lakosok a Szociális és Egészségügyi Igazgatóság székházánál (Reguly/Venus utca szám nélküli ingatlan, amely a 20. és 22. szám közötti sétányon keresztül megközelíthető) az 5-ös számú ügyintézőablaknál vehetik át az értékjegyeket minden munkanap 8.30 és 14.30 óra között.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Dana Gârbovant jelölik igazságügyi ...
Külügyminiszteri nyilatkozat a ...
Kávéházakról, törzsasztalokról, ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Haáz Sándor: A Kolozsvári Magyar Napok ...
  • Búcsú Rónai Istvántól
  • VIDEÓ - A Szentegyházi ...
  • Felavatták Dávid Ferencnek, az ...
  • Hangulatképek a Kós Károly ...