Hideg, eső, szél, de még havazás is lehet az elkövetkező napokban
Vissza

Hideg, eső, szél, de még havazás is lehet az elkövetkező napokban

Az országos meteorológiai intézet jelentése szerint esőzésre és szélre számíthatunk az ország déli és délkeleti megyéiben, a hegyvidéken pedig havazásra. Sokkal hidegebb lesz, mint az évszakra általában jellemző.

A magyarországi meteorológiai szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott előrejelzéséből kitűnik: tovább hűl a levegő: a leghidegebb órákban mínuszokra is készülni kell, s néhol még napközben is csak plusz 3 Celsius-fokig melegszik a levegő. Emellett sokszor borús, csapadékos lesz az idő, több helyen havazhat is.

Húsvéthétfőn a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan várható záporeső, zivatar, illetve jégdara, kedden helyenként erős szél lehet, felhős vagy borult lesz az ég és több helyen várható eső, zápor, szerdán sokfelé várható ismétlődő eső, zápor, a hegyekben, illetve késő délutántól elsősorban nyugaton és északon helyenként síkvidéken is lehet havas eső, havazás. Emellett nagy területen viharossá fokozódhat a szél is. Csütörtökön is nagy területen lehet viharos a szél, pénteken elszórtan várható záporeső, elsősorban a hegyekben helyenként hózápor, szombaton változóan felhős időre van kilátás hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, vasárnap elszórtan várható záporeső, de emellett megerősödik  a szél.  A hőmérséklet 1-14 fok között alakul, de csütörtökön és pénteken fagypont alá süllyedhet.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Még nincs hivatalos tájékoztatás Avicii ...
Donald Trump "remek hírként" ...
MOGYE - Potápi: gondolkodni kell azon, ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ