Háromszázezer lejbe kerül a Sétatér felújítása – az Untold állja a cechet
Vissza

Háromszázezer lejbe kerül a Sétatér felújítása – az Untold állja a cechet

Teljes mértékben állja a Sétatér és a Sport szálló melletti terület felújítási költségeit az Untold – olvasható a fesztivál szervezőinek közleményében. A munkálatok összege - talajjavítás, útburkolat, vizesárkok korrigálása, padok, villanyoszlopok, szemetes kukák kicserélése, gödrök betömése - megközelíti a 300.000 lejt.

Az Untold-szervezők szerint ezekre a felújítási munkálatokra nem csak a fesztiválozók okozta károk jóvátételeként van szükség, hanem magukra vállalják az időjárás viszontagságai, vagy más tényezők okozta rongálások rendbehozatalát is a közjó érdekében. A felújítást a kolozsvári RADP végzi augusztus 16- szeptember 15 között.

Az Untold feltett szándéka, hogy minden évben befektessen a Sétatér fejlesztésébe, szépítésébe, és így jó példával járjon elől mindazok számára, akik szintén ide tervezik rendezvényeiket. A cél az, hogy a Sétatér Románia egyik legvonzóbb zöldövezetévé váljon – hangoztatják.  

Az augusztus 3-6 között Kolozsváron szervezett Untoldon több mint 330.000-en vettek részt. A Sétatéren felállított 10 színpadon több mint 200 előadó lépett fel, köztük a világ legjobb DJ-jei – összegez a közlemény. 


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Ők a Zrínyi Ilona matekverseny ...
Felszólítják a kormányt a liberálisok, ...
Tăriceanuék visszatérnének az RMDSZ ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ