Hangoskodott a tömbházban, légpisztollyal lőttek rá
Vissza

Hangoskodott a tömbházban, légpisztollyal lőttek rá

Vasárnap este kórházba került egy 20 éves fiatal, ugyanis hangoskodás miatt az egyik szomszédja légpisztollyal rálőtt. A konfliktus a Szeben megyei Nagydisznódon egyik tömbházában történt.

Elena Welter, a Szeben megyei rendőrség szóvivője elmondta: spontán konfliktus robbant ki a 20 éves fiatal és a 31 éves szomszédja között a tömbházban levő zaj miatt.

„Arról értesítettek bennünket, hogy Nagydisznódon, zaj miatt, egy 31 éves helyi férfi légpisztollyal rálőtt egy 20 éves, Olt megyei férfira hat sérülés okozva felsőtestén. Az áldozatot a nagyszebeni kórházba szállították, eszméleténél volt. Vizsgálat indult az incidens körülményeinek pontos felderítése és a tett jogi besorolása érdekében” – fejtette ki a rendőrségi szóvivő.

A Szeben megyei mentőszolgálat szóvivője, Liliana Blaga eközben arról számolt be, hogy az áldozatnak több sérülése is volt, de állapota stabil.

„A páciensnek hat, légpisztoly által okozott sérülése van. Két hónalji sérülés, kettő a bal fülén, kettő a hátán és kettő a bal karján. Tudatánál van, állapota stabil. A nagyszebeni kórház sürgősségi osztályára vitték” – számolt be Liliana Blaga.

KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Charlotte Rampling Arany ...
Korodi Attila: tárgyalunk a kormánnyal ...
Sporthírek röviden

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • „Minél több házból esténként világosság ...
  • Életműdíj, gumicukorból
  • Centenárium más szemszögből
  • Búcsú doktor Lőwy Károlytól
  • A lélekről beszélgettünk...