Gyors román teniszbúcsú Palermótól
Vissza

Gyors román teniszbúcsú Palermótól

Az egyesben történt gyors leszereplés után (a selejtezőben indult versenyzők nem jutottak főtáblára, az alanyi jogon szereplő Irina-Camelia Begu, Sorana Cârstea és Patricia Maria Ţig is az első körben elvérzett), párosban sem jutottak tovább a hírmondónak maradt román érdekeltségű kettősök Palermóban.

A 163 103 euró összdíjazású salakpályás tornán Raluca-Ioana Olaru és az ukrán Dajana Jasztremszka a második kiemelést kapta a szervezőktől, nagyot küzdöttek az Arantxa Rus, Tamara Zidansek (horvát, szlovén) párossal, végül 110 perc alatt döntő rövidítésben, 7:5, 4:6, 10–8 arányban maradtak alul.

A selejtezőkben két mérkőzést nyert, de egyesben főtáblára mégsem jutott Laura-Ioana Paar a német Julia Wachaczyk oldalán indult párosban, de a sorsolásnál Fortuna nem fogadta őket kegyeikbe: az első favorit spanyol Georgina Garcia Perez, Sara Sorribes Tormo duó ellen nem sok esélyük volt. Egy szorosabb és egy sima játszma után Paarék 1 óra és 16 perc játék után 7:5, 6:2 arányú vereséget szenvedtek.

A búcsúzó párosok 1226 eurós csekkel és egyetlen világranglistaponttal vigasztalódhattak.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Vasárnap éjfélig interneten vetít ...
Törölték a stockholmi Nobel-díjátadót
Koronavírus az Apáczaiban – ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ