Gyermeknap 2017, avagy miért is jó gyermeknek lenni?
Vissza

Gyermeknap 2017, avagy miért is jó gyermeknek lenni?

Nehéz erre a kérdésre válaszolni, mert nagyon sok mindenért. Elég, ha csak körülnéztünk a Báthory-líceum kisépületében, az immár hagyományos gyermeknapi ünnepségen, hogy lássuk, mennyi fejtörést okoz, mit válasszunk: a legózást, a gyurmázást, kézimunkázást, rajzolást, a mindenféle fantáziállat elkészítését zokniból vagy éppen vécépapír-gurigából.

A világ legjobb játéka talán mégis az önfeledt szaladgálás és a kacagás, amire bőven hely és alkalom a „kicsi Báthory” épületében és udvarán, ahol az előző évekhez képest valamivel kevesebben, de mégis olyan sokan gyűltünk össze, hogy már alig maradt hely letenni a sok rollert. És a Nap is olyan szépen mosolygott ránk, hogy azt nem lehetett nem észrevenni, hiába, ő is tudja, ilyenkor az időjárásnak is az ünneplő gyermeksereggel kell tartania. Szóval jó dolog gyermeknek lenni, javasolnánk is, hogy legyen minden nap Gyermeknap! Ki ért egyet velünk?

A Belvárosi Unitárius Egyházközség, Életfa Családsegítő Egyesület és a Szabadság napilap által szervezett 11. Gyermeknapot a teljesség igénye nélkül bemutató fotóriport ide kattintva tekinthető meg.

A Szabadság gyermekfoglalkozásán született újságokat a keddi nap folyamán feltöltjük Facebook-oldalunkra, ahonnan színesben, nagy formátumban is letölthetők lesznek.

EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Zarándoklat Kárpátaljára, a szovjet ...
VIDEÓ, VIDEÓINTERJÚK - Magyar-román ...
Orbán Viktor részvétét nyilvánította ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ