Genie Bouchard unatkozik, de nem kér az udvarlókból
Vissza

Genie Bouchard unatkozik, de nem kér az udvarlókból

A kanadai hivatásos teniszezőt, Eugenie Bouchard-t (a Twitter-képen; jelenleg 328. a világranglistán, de volt az 5. is a WTA-rangsorban) nem hagyják békén csodálói, miután közösségi oldalán panaszkodott, hogy nincs kivel megosztania a házi karantént.

A sportoló legfeljebb egy-egy edzés kedvéért mozdul ki otthonából egy magánpályára. Genie egyik Twitter-bejegyzése indította el a lavinát, amelyben azt írta, hogy magányosan érzi magát, s hogy nehezen viseli el a koronavírus-járvány okozta bezártságot. („Not complaining, but i feel like quarantine would be a lot more fun with a boyfriend – „Nem panaszkodom, de úgy érzem, sokkal szórakoztatóbb lenne a karantén, ha lenne barátom.”)

A 26 éves teniszezőnő egyszer már randizgatott egy fiatalemberrel, aki a Twitteren vette fel vele a kapcsolatot.

Az önkéntes jelentkezők erre elárasztották, mint például: „Ez az én CV-m.”; „Koronavírus-negatív, atlétikus és szórakoztató vagyok”; „Olyan szép vagy, hogy a koronavírus is zavarba jönne tőled”. Ez már nem volt a kedvére a szőke sztárnak. „Az ügynököm értesített, hogy az e-mail-címemet elárasztottátok fiúk üzenetekkel és önéletrajzokkal. Álljatok le.” – írta Bouchard ugyancsak Twitteren.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Hargita megyében is megjelent a kór
Folytatja a fertőtlenítést a városháza
Idős földészek mikor dolgozhatnak a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ