Fizessen elő a Szabadságra és nyerjen duplán!
Vissza

Fizessen elő a Szabadságra és nyerjen duplán!

Júniusi Szabadság-előfizetését ismét díjazzuk, ráadásul duplán: egy 24 560 Ft, illetve egy 23 000 Ft értékű szállás-ajándékutalványt sorsolunk ki azok között, akik júniusra előfizetnek a nyomtatott Szabadságra, vagy a Szabadság digitális illetve prémium változatára az interneten.

A Kastélypark Fürdő 2 személyes ajándékutalványával 3 nap/2 éjszakát tölthet el a füzesgyarmati fürdőben, főszezonban, június 15. és augusztus 31. között. Az utalvány tartalma: szállás 2 fő részére, 2 éjszakára, kétágyas, zuhanyzós szobában (étkezés nélkül), a Kastélypark Fürdő korlátlan használata, szauna belépő 2 fő részére, 2 napra, idegenforgalmi adó (IFA), ami 450 Ft /fő /éj.

A Dévaványai Strandfürdőben 4 nap/3 éjszakát tölthet el augusztus 31-ig, az utalvány ajándék fürdőbelépőt, ingyenes parkolást, továbbá ingyenes szauna és kerékpár használatot biztosít. 

A játékban való részvételhez a Szabadságban megjelenő szelvényt kell kitölteni és beküldeni a szerkesztőség címére (vagy bedobhatja postaládánkba) – Kolozsvár, Jókai/Napoca út 16. szám (postacím – 400009 Cluj, C.P. 340) – 2017. június 7-ig (a nyertesek nevét a június 9-i lapszámunkban közöljük). Azok, akik a Szabadság digitális illetve prémium változatára fizettek elő, elég, ha nevüket és elérhetőségüket elküldik emailben az office@szabadsag.ro-ra, a levél tárgyához írják be: „Előfizetői nyereménysorsolás”.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Kampányt indít a rendőrség az ...
ActiveWatch – kiosztották az ...
Asztúria hercegnője-díj – Fred ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • A vígképű lovag – Dávid Gyula ...
  • Erre költik a magyarországi támogatást: ...
  • A második bécsi döntés
  • Próbacikk
  • A kántor feladata: Isten dicsőítése