Firea: Tudose más politikai megbízást kap, valószínűleg a parlamentben
Vissza

Firea: Tudose más politikai megbízást kap, valószínűleg a parlamentben

Gabriela Firea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) Bukarest–Ilfov szervezetének elnöke úgy nyilatkozott, Mihai Tudose volt kormányfő „politikai megbízást” kap a parlamentben.

Értékelte ugyanakkor, hogy Tudoseben volt annyi „illendőség”, hogy elmondjon, miután a PSD megvonta tőle támogatását, és nem úgy járt el, mint elődje, Sorin Grindeanu.

„Grindeanu úr negatívan reagált a politikai támogatás megvonása után. Ez nem igaz Tudose úrra, aki megértette az országos végrehajtó bizottság döntését, és rögtön visszavonult, volt benne ennyi illendőség” – fogalmazott Bukarest főpolgármestere a România Tv műsorában.

Firea egyúttal azzal vádolta meg Sorin Grindeanu volt kormányfőt, hogy egy volt kollégájával (Victor Ponta – szerk. megj.) „elkobozta” a kormánypalotát, ezért beszélt ő annak idején „szellemkormányról”.

„Hála Istennek, hogy Tudose úr nem ismételte meg a forgatókönyvet, megértette a politikai döntést, visszavonult, nekünk azt mondta, hogy a párt embere marad, továbbra is csapattárs lesz, más politikai megbízást kap, nem a kormányban, egy politikai megbízást, valószínűleg a parlamentben” – jelentette be Gabriela Firea.

(Fotó: commons.wikimedia.com)


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

RMDSZ-kongresszus, második nap – ...
Szamosújváriak is bekapcsolódtak az ...
Kekszszalámi

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • A vádlottak padján
  • VIDEÓK - Magánház égett le Szászfenesen
  • Szülő numeró 3
  • RMDSZ-kongresszus - Kelemen Hunor: meg ...
  • VIDEÓ – Tűz pusztított egy ...