Felszólítják a kormányt a liberálisok, hogy márciustól növelje a gyereknevelési pótlékot
Vissza

Felszólítják a kormányt a liberálisok, hogy márciustól növelje a gyereknevelési pótlékot

Robert Sighiartău, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) főtitkára felszólította a kormányt, hogy egy újabb sürgősségi kormányrendelettel márciustól tegye érvényessé a gyereknevelési pótlék emelését.

“A Dăncilă-kabinet által kiadott sürgősségi rendelet értelmében a gyereknevelési pótlék csak áprilistól nő. Felszólítom a kormányt, adjon ki egy újabb sürgősségi rendeletet, hogy a pótlék már márciustól nőjön' - nyilatkozta Sighiartău. Emellett hazugsággol vádolta a Szociáldemokrata Pártot (PSD) és leszögezte, a liberálisok által a büdzsé tervezetéhez benyújtott módosító javaslat márciustól írta volna elő a pótlék emelését. 

“A PSD-Dragnea hazugságnak rövid lábai vannak. (...) A PNL módosító javaslata márciustól írta elő a pótlék növelését, a PSD pedig Dragneaval egyetemben elkezdett hazudozni, hogy márciustól nem lehet megnövelni a büdzsétörvény miatt. A költségvetés most már megvan. Kiváncsi vagyok, milyen hazugságot talál még ki Dragnea, hogy ne lépjen érvénybe a pótlékemelés” - fejtette ki a liberális párti képviselő. 

 


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Jereván és Tbiliszi: nyolc nap alatt az ...
Magyar filmek is indulnak a szarajevói ...
Folyó menti szeméthegyek miatt ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ