EKE-napok Csucsán: igényfelmérés
Vissza

EKE-napok Csucsán: igényfelmérés

Csucsa az a szerencsés hely, ahol három hegység (Meszes, Réz, Vlegyásza) találkozik a maga nagyon sokban eltérő jellemzőivel. Közel van a Bihar- és a Királyerdő-hegység, így csodás turisztikai központot lehetne itt kialakítani, ám eddig kevesen fedezték fel a környék turistaösvényeit. Miért ne lehetnénk mi azok, akik felkutatják ezeket a kirándulóhelyeket?

(Borítókép: Csucsai EKE-napok 2018-ban FAZAKAS FERENC/ARCHÍV)

Idén sajnos nem rendezhető országos vándortábor, de mi ennek ellenére nem szeretnénk lemondani az EKE-napokról, ezért augusztus 6–9. között minden túrázót szeretettel várunk ennek a csodás környéknek a felfedezésére. Mielőtt összeállítanánk a programot, szeretnénk felmérni az igényeket, ezért minden érdeklődőt megkérünk, hogy július 31-ig töltse ki ezt az online űrlapot vagy jelentkezzen be telefonon/e-mailen.

Olyan túravezetők, túratársak és önkéntes segítők jelentkezését is várjuk, akik bevállalnának 1–4 nap együttlétet és segítenének a szervezésben, túravezetésben, vagy a szombati közös étkezés előkészítésében.

Amint kikristályosodik a pontos forgatókönyv, mindenkit értesíteni fogunk e-mailen vagy telefonon. Felelős szervező: Kiss János (0364-807639, e-mail: kjani51@gmail.com).


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Metróálmok
Egy hónapnyi ingyenes és online mozizás
Öt év börtönbüntetésre ítélték Bogdan ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • SZOMBATTÓL VESZTEGZÁR ALATT SZÉK ÉS ...
  • Nehéz helyzetbe kerültek a ...
  • Karcsisirató
  • Trump csak tréfál?
  • A megújuló Mauksch–Hintz-ház