Égő házból mentettek ki egy kamaszlányt Besztercén, kórházba került
Vissza

Égő házból mentettek ki egy kamaszlányt Besztercén, kórházba került

A besztercei kórházba vittek egy 17 éves lányt pénteken a Beszterce-Naszód megyei Dipséről (Dipşa). A lány testfelületének 30 százalékán szenvedett első- és másodfokú égési sérüléseket, miután tűz ütött ki a házban, ahol lakott.

A Beszterce-Naszód Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) tájékoztatása szerint a dipsei házban felcsapott lángok oltásán reggel is még két tűzoltóegység dolgozott. A tűzben megsérült lánynak a végtagjai égtek meg.

A katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) három, vízzel és habbal működő tűzoltóautóval és egy rohammentős csapattal igyekezett a helyszínre. Amikor a mentőegységek kiérkeztek, a helyszínen a tűzoltók egy 17 éves lányt találtak, aki eszméleténél volt, de testfelületének 30 százalékán első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A lányt a szomszédok hozták ki a házból – tájékoztatott a megyei ISU szóvivője, Marius Rus.

A tűzoltók szerint a lángok a ház három szobájában csaptak fel, de a tüzet sikerült izolálni, még mielőtt a padlásra és a tetőre is átterjedt volna.

A katasztrófavédelmi felügyelőség nyomozást indított az ügyben, a tűz okai egyelőre ismeretlenek.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

VIDEÓ - A Szentegyházi ...
A fehér sport hírei: Cincinnati és ...
Ingyenes vizsgálatokat végez a városi ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ