Dragomán György vagy Mundruczó is lehet az év férfija
Borbély Alexandra a Playboy Múzsa-jelöltje
Borbély Alexandra a Playboy Múzsa-jelöltje
Vissza

Dragomán György vagy Mundruczó is lehet az év férfija

Új kategóriákkal bővült idén a magyarországi Playboy Magazin vetélkedője: alkotókra és a múlt év berobbanóira is lehet szavazni. A magazin célja olyan példaképeket bemutatni, akik saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokat is inspirálnak.

Az alkotók kategória jelöltjei között találjuk Dragomán György írót, aki közösségi oldalán már azzal a mosolygós pofis kísérőüzenettel osztotta meg a hírt, miszerint “én azt hiszem, a Fucsovics alkalmasabb erre a feladatra”. Ott van még az alkotók között Krausz Gábor séf, Mundruczó Kornél filmrendező, Nánási Pál fotóművész és Tábori-Simon José képzőművész, formatervező.

Az év berobbanói: Fehér Tibor Jászai Mari-díjas színész, Horváth Tamás zenész, Kovács Tamás végző színészhallgató, Závodi Marcell, a Dal 2017 második helyezettje és Szalay Bence színész, a „viszkis”.

A múzsa kategória jelöltjei:  Balsai Móni Jászai Mari-díjas színésznő és az első Magyar Filmdíj birtokosa (Liza, a rókatündér, Jupiter holdja), Borbély Alexandra színész (Testről és lélekről), Kiss Virág profi bikini fitneszversenyző, világbajnok, Mádai Vivien műsorvezető, blogger és Pásztor Anna énekesnő.

Az előadóművészek kategóriában is több színészt, műsorvezetőt találunk, a jelöltek: Scherer Péter, Janklovics Péter, Anger Zsolt, Dóra Béla és Danny Blue mentalistát. A vetélkedőben 5-5 jelöltet találunk a youtuberek, sportolók kategóriában.


EZ ÉRDEKELHETI
KULTSZÍNTÉR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Szeben és Kolozsvár az UNESCO kreatív ...
Az erdélyi tudományosság egyik ...
Ötkarikacsapás

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ