Dragnea széttépte Ponta lemondását
Vissza

Dragnea széttépte Ponta lemondását

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke hétfőn úgy nyilatkozott, széttépte Victor Ponta volt kormányfő biankó lemondását párttagságáról. Azt mondja, nem tűnik „komoly dolognak”, amit Ponta tesz, s akar részt venni „ezekben a játszmákban”.

„Ami Victor Ponta úr lemondását, biankó lemondását illeti, ahogyan azt megmondtam, széttéptem, mivel számomra nem tűnik komoly dolognak, és tényleg nem akarok már részt venni ezekben a játszmákban” – fogalmazott Dragnea.
Rámutatott, Pontára szükség van a pártban, senki nem rúgja ki, s ha akar maradni és dolgozni a pártban, az nagyon jó.

„Ha nem, az ő döntése. Én nem akarok többé részt venni ezekben a játszmákban” – szögezte le a PSD elnöke.

Arra a kérdésre, hogy megkülönböztetett bánásmódban részesült-e a pártban Victor Ponta azokhoz képest, akik szintén bírálták a PSD-t, Dragnea így felelt: „Nem, nem hiszem, hogy bárkit is, aki bírálta a vezetőséget, kitettek volna a pártból”.

Hozzátette: részéről a helyzet le van zárva, és nem áll szándékában újabb találkozó Pontával.

„Én lezártnak tekintem a helyzetet. Nem is áll szándékomban találkozni Victorral, ahogyan javasolta, hogy találkozzunk még egyet hármasban is, Sorin Grindeanu miniszterelnökkel. Miután azt mondta, hogy nagy a zsúfoltság a repülőgépen, én azt mondom, ne gyúródjunk ott” – összegzett Liviu Dragnea.

EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Kudarc részsikerekkel
Online koncert és előadás a magyar ...
Fejetlenség az oltási platformon, ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ