Dragnea a miniszterek értékeléséről: egyesek ülnek, mások állnak
Vissza

Dragnea a miniszterek értékeléséről: egyesek ülnek, mások állnak

Ma a PSD Sucevițán ülésező Országos Végrehajtó Bizottsága értékeli a Tudose-kabinet minisztereinek tevékenységét. A tárcavezetők helyzetéről Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke azt mondta, „egyesek ülnek, mások állnak”, de még mindig jobb, mint az előző kormányban.

„Egyesek ülnek a széken, mások állnak. A kormányban kifejtett tevékenység elemzéséről van szó, a beiktatástól máig. Jobban állunk, mint az elmúlt időszakban. Beszélünk majd a parlamenti tevékenységről, a kormány és a parlament közötti kapcsolatokról, illetve a párt tagjainak adatbázisáról” – nyilatkozta pénteken Liviu Dragnea.

Dragneát az elmúlt napokban a Tudose-kabinet lehetséges átszervezéséről is kérdezték, akkor a PSD-elnök azt mondta, nem járul átszervezési javaslattal az Országos Végrehajtó Bizottság (CExN) elé.

A PSD végrehajtó bizottsága ma Sucevițán ül össze, hogy megvitassa a párt törvénykezési prioritásait, amelyek közül a legfontosabbak az igazságügyi törvények, ezekre a szociáldemokratáknak menetrendet kell elfogadniuk a parlamenti elfogadáshoz.

(Fotó: Wikimedia Commons)


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Vb-2018, D-csoport, 2. forduló: Az ...
VIDEÓK, FOTÓRIPORT – Sátrat ...
Pincéket árasztott el, fát döntött ki a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ