Dragnea a miniszterek értékeléséről: egyesek ülnek, mások állnak
Vissza

Dragnea a miniszterek értékeléséről: egyesek ülnek, mások állnak

Ma a PSD Sucevițán ülésező Országos Végrehajtó Bizottsága értékeli a Tudose-kabinet minisztereinek tevékenységét. A tárcavezetők helyzetéről Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke azt mondta, „egyesek ülnek, mások állnak”, de még mindig jobb, mint az előző kormányban.

„Egyesek ülnek a széken, mások állnak. A kormányban kifejtett tevékenység elemzéséről van szó, a beiktatástól máig. Jobban állunk, mint az elmúlt időszakban. Beszélünk majd a parlamenti tevékenységről, a kormány és a parlament közötti kapcsolatokról, illetve a párt tagjainak adatbázisáról” – nyilatkozta pénteken Liviu Dragnea.

Dragneát az elmúlt napokban a Tudose-kabinet lehetséges átszervezéséről is kérdezték, akkor a PSD-elnök azt mondta, nem járul átszervezési javaslattal az Országos Végrehajtó Bizottság (CExN) elé.

A PSD végrehajtó bizottsága ma Sucevițán ül össze, hogy megvitassa a párt törvénykezési prioritásait, amelyek közül a legfontosabbak az igazságügyi törvények, ezekre a szociáldemokratáknak menetrendet kell elfogadniuk a parlamenti elfogadáshoz.

(Fotó: Wikimedia Commons)


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Kétnapos lesz az alkotmánymódosító ...
Kémer: a szilágysági település, ahol ...
Három Péter lett a Digitális Irodalmi ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Az indulás fontosságáról
  • Csak az a mosoly…
  • A NEMZETI OPERETT GÁLA KOLOZSVÁRRA ...
  • Székelykocsárd: beindult a délutáni ...
  • Mi van a mosolyon túl?