Darius Vâlcov: halálosan megfenyegették Liviu Dragneát
Vissza

Darius Vâlcov: halálosan megfenyegették Liviu Dragneát

Darius Vâlcov, a miniszterelnök gazdasági tanácsadója azt mondta, hogy Liviu Dragneát, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökét halálosan megfenyegették. Mint fogalmazott, óriási a Dragneára és Viorica Dăncilă miniszterelnökre nehezedő nyomás.

„Amikor jön egy csapat ember, jön egy elnök, és azt mondja, elég volt a megegyezésekből, tönkre kell tenni, ha csak lehet, őt is, a miniszterelnököt is és az őt támogató csapatot is. Mert Liviu Dragnea világosan megmondta, hogy nem érdeklik ezek a megegyezések. Ő fel akarja építeni az országot. Jön Tăriceanu és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE), és azt mondja, ők támogatják ezt a konstrukciót. Sokakat zavarunk, méghozzá nagyon. És csak én tudom, milyen nyomásnak vagyunk alávetve. Talán mások is tudják. Az a nyomás, amelynek Dragnea elnök úr, a miniszterelnök asszony és Tăriceanu elnök úr alá van vetve, óriási. Halálos fenyegetésektől a családdal történő zsarolásig. Én nem, de Dragnea elnök igen” – mondta a DC Newson Darius Vâlcov.

A miniszterelnöki tanácsadót arról is kérdezték, milyen védelmet kap a képviselőház elnöke. Darius Vâlcov azt válaszolta, egyes intézményekből néhányan a párhuzamos állam emberei.

„Meglátásom szerint a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) nem került ki ebből az egyenletből” – szögezte le.

(Fotó: Epoch Times)


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Szabad vallásgyakorlat ...
„Mindenki hagyja békén a másikat”
A rendőrség megbüntette Ludovic Orban ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ