CFR–Sevilla: német bírók és VAR
Vissza

CFR–Sevilla: német bírók és VAR

Kijelölték a Kolozsvári CFR 1907–FC Sevilla (spanyol) labdarúgó Európa Liga tizenhatoddöntő első felvonásának játékvezetőit: csütörtökön német brigád irányítja a találkozót a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban – közölte a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) honlapja.

A sípot Deniz Aytekin fújja, asszisztensei Eduard Beitinger és Dominik Schaal lesznek, a negyedik, pótjátékvezető pedig Patrick Ittrich lesz. A videobírós rendszert (VAR) az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntése értelmében az EL egyenes kieséses szakaszában is bevezetik, így Kolozsvárt először van ilyen: Daniel Siebert lesz a videobíró, Bibiana Steinhaus pedig a segédje.

Deniz Aytekin vezette a román–spanyol válogatott mérkőzést (1–2) tavaly szeptemberben a fővárosi Nemzeti Arénában. A 41 esztendős német játékvezető 2011-től FIFA-bíró, három évvel korábban debütált a német labdarúgó élvonalban, a Bundesligában. Európa Liga mérkőzést az FCSB-nek is vezetett, szintén a tizenhatoddöntőben – 2018. február 15.: FCSB–SS Lazio (olasz) 1–0 –, továbbá ő fújta a sípot az emlékezetes 2017-es FC Barcelona–Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-találkozón, amely a katalánok 6–1-es sikerével végződött.

A kolozsvári EL-mérkőzés csütörtökön 19.55 órakor kezdődik, élőben közvetíti a Look Plus, a DigiSport1 és a Telekom Sport1 tévéadó.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Intenzív osztályon a brit kormányfő, a ...
Tíz újszülöttnél mutatták ki a ...
Idén már biztosan nem lesznek ...