CFR 1907: Következik a BL-visszavágó
Vissza

CFR 1907: Következik a BL-visszavágó

A Kolozsvári CFR 1907 labdarúgó bajnokcsapata 4–1-es győzelemmel hangolódott a Bajnokok Ligája visszavágóra. Ellenfele, a cseh Slavia Prága is tartalékosan lépett pályára, de ennek ellenére ugyancsak könnyedén, 4–0-ra győzte le városi riválisát, a Bohemianst.

A BL play-offjában szerdán a cseh fővárosban 22 órai kezdettel csapnak össze a felek, a találkozó élőben követhető a Look Plus tévéadó. Az első összecsapást a Slavia 1–0-ra nyerte a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban.

Dan Petrescu vezetőedző szerint csoda kellene, akárcsak az előző körben a Celtic Glasgow elleni idegenbeli találkozón. Reményei szerint a francia Mike Cestor is felépül, és erősíti majd a hátvédsort, sőt George Ţucudean pályára lépésében is bízik. „Nehéz lesz, mert erős az ellenfél. Nem védekezni megyünk, nagyon korán gólt kell lőnünk” – nyilatkozta a mester. Dan Petrescu nem volt teljesen elégedett a Botoşani-i FC elleni sikerrel sem, mert a hajrában gólt kaptak, és a négy találat ellenére nagyon sok helyzet kimaradt.

EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Idén is megtartják a Kolozsvári Magyar ...
Trianon 100 – Tőkés László a ...
Újraindul a Wizz Air-járat Kolozsvárról ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Örökballagók
  • Miből él az egyház, ha üres a persely?
  • Miből él az egyház, ha üres a persely?
  • Kedves végzősök!
  • Ballagás 2020 – otthon, lélekben ...