Caracali-gyilkosság: a gyanúsított lakásából vittek lehetséges bizonyítékokat kivizsgálásra
Vissza

Caracali-gyilkosság: a gyanúsított lakásából vittek lehetséges bizonyítékokat kivizsgálásra

Ma folytatták Caracalban a nyomozók Gheorghe Dincă lakásának átvizsgálását, és további lehetséges bizonyítékokat vittek el kivizsgálásra. A gyanúsított lakását egyelőre lezárták, de hétfőn ismét kiszállnak a helyszínre a gyanúsítottal és ügyvédjével – tájékozatott a Mediafax hírügynökség.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) közleményben arról számolt be, hogy folytatják Gheorghe Dincă lakásában, a telken levő építményekben, a gépkocsikban a vizsgálatokat. Vasárnap a padlástérből vittek el tárgyakat, valamint Craiova és Caracal között ruhákat találtak, női ruhaneműt is, de első elemzésre ezek nem Luiza Melencu ruhái. Szombaton a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) legfőképpen azt vizsgálta Caracalban, hogy előfordult-e Luiza Melencu, az áprilisban eltűnt fiatal lány Gheorghe Dincă lakásában - közölte szombat este Mihaela Porime, a DIICOT szóvivője. Porime szerint DNS vizsgálat céljával több biológiai próbát küldtek a laborba, és ismét kivitték a terepre Gheorghe Dincát. Ugyanakkor vizsgálják annak a három telefonnak a tartalmát is, amelyet Dincă lakásában találtak. „A gyanúsított többször is beismerte tetteit, mi minden lehetőséggel számolunk“ - mondta a szóvivő.
Gheorghe Dincă beismerte, hogy július 25-én déli 12 óra körül meggyilkolta a 15 éves Alexandra Măceşanut, amikor rajtakapta, hogy telefonálni próbál. Utólag elégette a lány holttestét. Ugyanakkor azt állítja, hogy megölte a 18 éves Luiza Melencut is, ám a nyomozóknak nem sikerült megtalálniuk ez utóbbi holttestét.

Borítókép: illusztráció


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Csökkenthetné a vírus terjedését ...
Online programajánló – ...
Elhunyt Szűcs Lajos olimpiai bajnok ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ