Bonchida nyerte a helyi Szuperkupát
Vissza

Bonchida nyerte a helyi Szuperkupát

Vasárnap délután a szamosújvári stadion pályáján bonyolították le a körzeti V. ligás bajnokság Szuperkupa döntőjét, ahol a nyertes Szásznyíresi Haladás a Román Kupa győztes Bonchidai FC együttesével mérkőzött.

ERKEDI CSABA

Nagy meglepetésre a Szuperkupát a bonchidai alakulat nyerte, amely 6–3 (3–1) arányban legyőzte a sokkal tapasztaltabb szásznyíresi gárdát, amelyben helyet kapott Mikeháza község polgármestere, Zelencz Tibor is, a Nagybányai FC, a Kolozsvári CFR, a Dési Egyesülés, a Vajdahunyadi Korvin és a Brassói Korona csapatainak volt kiváló csatára. Máskülönben ő a második félidőben állt be együttesébe és egy gólt is rúgott, de ez nem volt elég a boldogsághoz. A bonchidaiaktól kitűnt Kolbász Alin, aki két találattal járult hozzá egyesülete győzelméhez. A nyertesektől még Gheorghe Budeanu és Ionuţ Teoader talált be a Haladás hálójába (ők is két-két alkalommal). A mérkőzést a szamosújvári Viorel Farcaş hibátlanul vezette.

A kupadöntő után Ioan Maja, Kolozs Megyei Labdarúgó Testülete alelnöke átnyújtotta a kupát a Bonchidai FC játékosainak, ugyanakkor díjazta az V. liga szamosújvári csoportja győztes együttesét, a Szásznyíresi Haladás csapatát és a játékvezetőket.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Egy nap alatt közel 130 esethez ...
Egyre gyorsabb ütemben terjed az új ...
Vízilabda Eb - A spanyolok újra ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ