Biztossá vált: Mircea Bolba már nem edzője a Dési Egyesülésnek
Vissza

Biztossá vált: Mircea Bolba már nem edzője a Dési Egyesülésnek

Sok huzavona és bizonytalanság után, végre eldőlt: Mircea Bolba szatmárnémeti tréner már nem áll a Dési Egyesülés harmadosztályú labdarúgócsapat élén. A klub vezetősége és a szakember közti tárgyalások folytán Bolba mester elhagyta a Szamos menti alakulatot, így a dési gárda edző nélkül maradt.

ERKEDI CSABA

Hogy meddig, még nem lehet tudni, de meg nem erősített források szerint a klub vezetőtanácsa már néhány napja több edzővel folytatott tárgyalásokat, de végleges döntés még nem született (Gheorghe Barbu visszatérése viszont ismét szóba került). A hétvégi Lénárdfalvi ACSF elleni bajnoki találkozón ideiglenesen Flaviu Băieşu másodedző ül az Egyesülés kispadján.

Mircea Bolba vezérletével az új évadban a désiek az első három fordulóban két pontot értek el (legutóbb meglepetésre a kolozsvári vasutasok másodcsapatával remiztek), de ő már a radnóti vereség után le akart mondani, ellenben a klub vezetői visszatartották. Most már biztos a lépés, hogy már nem ő az edző az Egyesülésnél. Máskülönben Désen már divattá vált a futószalagon történt edzőcsere, ez így megy évek óta.

Sajtóhírek szerint a válás nem volt sima, Bolba a szakszövetségnél fog tiltakozni menesztése ellen.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Oltean Csongor: Románia nem tartja ...
Borboly Csabát is megbírságolta a ...
Nézőpontok

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ