Bizalmatlansági indítvány - Nem vesz részt a szavazáson a PNL és az USR
Vissza

Bizalmatlansági indítvány - Nem vesz részt a szavazáson a PNL és az USR

A PNL képviselői nem fognak részt venni a bizalmatlansági indítványról döntő hétfői szavazáson - jelentette be vasárnap a Facebookon Florin Roman, a PNL alsóházi frakcióvezetője.

„A PNL képviselőházi frakciója nem fog részt venni a bizalmatlansági indítványról döntő szavazáson, amelyet a PSD hazugsággombolyaggá alakított. A PSD indítványának azt a címet kellene adni, hogy A PSD a járvány kellős közepén akarja felgyújtani Romániát”, olvasható a politikus bejegyzésében.

Florin Roman úgy véli, hogy a Szociáldemokrata Párt által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány felelőtlenségről árulkodik a jelenlegi helyzetben.

A Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) sem vesz részt a bizalmatlansági indítványról szóló parlamenti szavazáson - közölte a párt elnöke, Dan Barna.

„Romániának nincs szüksége a PSD-féle cirkuszra. Felelőtlenségre utal a PSD kísérlete, hogy politikai válságot gerjesszen három hónappal a választások előtt. Ezt semmilyen módon nincs szándékunkban bátorítani”, tette hozzá.

Victor Ponta, a Pro Románia párt elnöke szerint a bizalmatlansági indítványról való szavazás eredménye már eldőlt, és Ludovic Orban és „bandája” kormányon marad. Befolyásos gazdasági csoportoknak ugyanis az az érdeke, hogy továbbra is Orbanék kormányozzanak, véli Ponta.

                                                            


EZ ÉRDEKELHETI
BELPOL ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Camerimage-díj – Tizenkét film ...
Elmaradhatnak a félévi dolgozatok
Tanulópénz

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ