Belvárosi nagyfesztiválról vitáznak ma a Kaszinóban
Vissza

Belvárosi nagyfesztiválról vitáznak ma a Kaszinóban

A Kolozsvári Polgármesteri Hivatal ma, 18.30 órakor közvitát szervez a sétatéri Kaszinó épületében, hogy kikérje az érdeklődők véleményét a belvárosban szervezendő nagyméretű fesztivállal kapcsolatosan.

A vita két kéttagú csoport között zajlik, akik a pro és kontra érveket sorolják fel. A csoporttagok a közvitában jártas, országos szinten ismert személyiségek, több országos és nemzetközi verseny díjazottjai vagy döntősei. A vitán tehát hozzáértő, kiegyensúlyozott és tájékozott személyek szólalnak fel, akik a közönségnek minél teljesebb körű tájékoztatást biztosítanak. A vita végén a közönség is szót kap, illetve kérdéseket tehet fel. Felszólalnak a Kolozsvári Polgármesteri hivatal képviselői is. A közvita nyitott bárki előtt, de a helyek száma korlátozott.

Az eseményt az Agora debate és a Daisler Print House szervezet rendezi, ez már a harmadik közérdekű vitájuk a kötelező oltáskampány és az online szavazás romániai bevezetése után. Az eseményt támogatja a BBU Debate Society, a kolozsvári tanács és a polgármesteri hivatal.


EZ ÉRDEKELHETI
KÖZHÍR ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Koronavírus: vesztegzár Olaszországban
Püspökké szentelték, és a főegyházmegye ...
Elemző: nem sikerült megoldani azt a ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Hunguest Hotel Sóstó: idillikus ...
  • „Három évtized alatt több ezer ember ...
  • Feljelentették Băsescut újabb ...
  • Egyelőre nem bővíthető a ...
  • Ditró után