Barátságos tornákon a dési röplabdázók
Vissza

Barátságos tornákon a dési röplabdázók

Javában készülnek az új idényre a Dési Egyesülés férfi csapatának röplabdázói. Marius Dascălu és Szilágyí Tibor edzők tanítványai nemsokára elkezdik a hagyományos ősz eleji ellenőrző mérkőzések sorozatát.

ERKEDI CSABA

Amint azt a múlt napokban Simion Retegan, a klub alelnöke lapunknak elmondta, egyelőre két barátságos tornán vesznek részt a Szamos-parti alakulat játékosai. Az elsőt szeptember 13. és 15. között éppen Désen rendezik, ahol a hagyományos Egyesülés Kupán a helyieken kívül a Zilahi MRK, az Aranyosgyéresi MSC és a Karácsonkői/Piatra Neamţi-i MRK csapatai vesznek részt. Az Aranyos-parti gárda első ízben szerepel az élvonalban.

A második torna Zilahon lesz a szeptember 27. és 29. közötti időszakban a Bukaresti MSC, a Krajovai Universitatea, a Dési Egyesülés és a helyi MRK együtteseinek részvételével.

Közben Désen árusításra bocsátották az új bajnokságra érvényes bérleteket. A hazai mérkőzésekre a belépti díj tíz lej. Eddig Désen ingyenesek volt a sétatéri sportcsarnokban lebonyolított találkozók.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Jó hír: pénteken nem lesz tanítás ...
VIDEÓINTERJÚ - ET Parlamenti Közgyűlés ...
Újítás és hagyomány a Román Operában

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ

  • Tanügyminiszter: lehessen megbuktatni ...
  • Még nincs vége
  • Lehullt a vakolat az Első Magyar ...
  • Új vezetősége van az RMDSZ kolozsvári ...
  • Futóverseny