Barátságos röplabdatornán az Aranyosgyéresi MSC
Vissza

Barátságos röplabdatornán az Aranyosgyéresi MSC

Első alkalommal szerepel az idei ősztől kezdve az élvonalban az Aranyosgyéresi MSC férfi röplabdacsapata. Az október 13-i nyitányra már augusztus közepén elkezdték a tréningeket az Aranyos mentiek Dan Remeş edző vezetésével.

Érdekes módon, az első fizikai edzéseket a Mihai Adam Stadion gyepszőnyegén tartották, majd később vonultak át a közeli Ion Stanatiev Sportcsarnokba, ahol naponta kétszer is találkoztak.

A múlt hétvégén az MSC Nagybányán részt vett a hagyományos rajt előtti Explorări elnevezésű hármas ellenőrző tornán, ahol kétszer is kikapott. A Kecskeméti TC együttesétől 3:1 (16, –32, 22, 20), míg a helybeli Ştiinţa Explorări gárdájától 3:0 (15, 19, 19) arányban szenvedtek verességet az A1-bajnokság  újoncai.

Dan Remeş a máramarosi tornán a következő csapatnak szavazott bizalmat: Antonic, Cociş, Ciortea, Viţelaru, Knezovics, Vanca/D. Ghimeş, pályára lépett még Silvăşan, Hăşmăşan és Remeş.

Itt említjük meg, a Gutin alji csapatban helyet kapott az idei nyáron Désről szerződtetett Dragoş Răileanu, Vasile Talpă és Andrei Crişan is. A kupa a házigazdáknál maradt, a nagybányaiak 3:1 (18, 18, –24, 21) arányban legyőzték a magyar csapatot.

Az aranyosgyéresiek e napokban megtisztelik részvételükkel a Désen esedékes Egyesülés Kupát is. (erkedi)

 

NŐI RÖPLABDAMECCSEK A SPORTCSARNOKBAN

A kolozsvári Horia Demian Sportcsarnok két barátságos női röplabdameccsnek ad otthont, a Kolozsvári U NTT Data vendége a magyar élvonalbeli Jászberényi RK lesz. Az első mérkőzést csütörtökön 18 órakor, a másodikat pénteken 12.30-kor bonyolítják le, a belépés mindkét esetben ingyenese.


EZ ÉRDEKELHETI
SPORT ROVAT CIKKEI

ROPOGÓS ROPOGÓS

Figyelmeztetés: 12 kilométeres ...
Két hónap alatt több mint 350 elefánt ...
Életfogytiglanra ítéltek egy angol nőt, ...

NÉPSZERŰ NÉPSZERŰ